Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Vatten- och badleksaker

Köpguide vattenleksaker – roliga badleksaker för vattenlek

Att leka i vatten är bland det roligaste som finns när man är barn, särskilt om man har roliga vattenleksaker. Vattenleksaker är ett samlingsnamn som inkluderar uppblåsbara badleksaker, poolleksaker och andra liknande leksaker. De används främst i vatten eller på stranden. Här går vi igenom vad du bör tänka på när du köper vattenleksaker till barnen.

Att tänka på när du ska köpa vattenleksaker

När du ska köpa vattenleksaker till barnen bör du fundera över vilka badleksaker som passar just din familj. Barnets ålder är en viktig faktor men även andra faktorer kan spela in i beslutet. Två exempel på sådana är hur hållbara och enkla att rengöra leksakerna är.

Det finns många olika leksaker för vattenlek att välja mellan. Cyklop, simglasögon, vattenballonger, vattenpistoler och flytleksaker är bara några exempel. Genom att välja de ultimata badleksakerna kan du göra stranddagen oförglömlig!

Vanliga frågor om vattenleksaker

Hur ska man förvara vattenleksaker?

För att skydda dina vattenleksaker från vädrets makter bör du förvara dem torrt i till exempel ett garage eller skjul.

Vad finns det för vattenleksaker?

Några exempel på vattenleksaker är: vattenpistoler, badbollar, luftmadrasser och flytleksaker.