Gör dig redo för festival - här är packlistan

Gör dig redo för festival - här är packlistan

Ett säkert tecken på att sommaren börjat är de många sommarfestivalerna. Oavsett om vädret i Sverige är regnigt eller strålande, måste du bara gå på festivali sommar. Särskilt om din favoritartist eller ditt favoritband spelar där. Nyckelordet för en lyckad festivalupplevelse är ordentlig förberedelse. Här har vi sammanställt några tips på vad du ska packa för en lyckad festival.

Sitt bekvämt var som helst

Inget mer sittande på obekväma ytor och underlag eller liggande på gräsmattan! En hopfällbar campingstol är festivalbesökarens bästa vän. I vårt sortiment finns lätta och hopfällbara stolar som är enkla att bära med sig och fälla ihop/ut för sittande. Oavsett om du väntar på att ditt favoritband ska uppträda eller bara behöver vila mitt i all dans, ger de hopfällbara stolarna dig en bekväm plats för vila och att njuta av evenemanget.

Campa på festivalområdet

För flerdagars-festivaler eller övernattningsevenemang är ett lätt tält och bekväm sov- och campingutrustning viktigt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av lättanvända och slitstarka tält som är enkla att bära med sig. Välj ett tält som passar antalet övernattande och väderförhållandena.

Dessutom lönar det sig att investera i en bekväm sovsäck och en kompakt uppblåsbar luftmadrass så att du får en god nattsömn och vaknar energisk och redo för nästa dag.

Håll drycker och mat kyld

Håll drycker kalla och dig själv dehydrerad under hela festivalen med hjälp av en kylväska. I kylväskan hålles mellanmål, drycker och annan mat fräsch och kyld. Välj en storlek på kylväskan som passar dina behov, lägg i några kylklampar utöver drycker och mat och njut av uppfriskande läckerheter när det behövs under evenemanget.

Handla kylväskan här

Stå ut från massan

Ett riktigt festivalproffs sticker ut från mängden med sin klädsel. Biltemas roliga klädkollektion är som gjord för festivaler! Utöver kläder innehåller kollektionen också accessoarer och andra tillbehör.

Våra korvkläder

Skydda dig från regnet

Du bör inte åka på en festivalresa utan ordentlig regnutrustning. Regnponchon är en praktisk lösning som skyddar mot regn. Den tar mycket litet plats under transporten och är praktisk att använda. En ryggsäck eller väska får också praktiskt skydd under den rymliga regncapen. Regnponcho finns både som engångs och mer slitstark i kraftigare material. Biltemas regnponcho passar alla och är ett bra och prisvärt köp att ha med sig till festivaler och andra resor.

Regnkläder

Slut på batteri?

Telefonens batteri laddar ur förvånansvärt snabbt om du ivrigt börjar filma spelningar och knäppa gruppbilder med vänner. Så ta med dig en batteriladdare för att enkelt ladda din telefon. På så sätt kommer din telefon att ha tillräckligt med laddning under hela festivalen!

Glöm inte sällskapsspelen!

På festivaler lyssnar man på musik och har kul, men man samlas också för att tillbringa tid och umgås med vänner. Den lediga tiden mellan spelningar kan till exempel fyllas genom att spela små sällskapsspel i resestorlek som inte tar mycket utrymme i ryggsäcken. Traditionella kortspel får tiden att gå på ett trevligt sätt. Vad sägs om fyra i rad, schack eller Yatzy?

Relaterade artiklar

5 tips för lättare vandringsryggsäck

5 tips för lättare vandringsryggsäck

Här får du tipsen för en lättare vandringsryggsäck till din nästa utflykt.

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan som vi alla vet se väldigt olika ut. Oavsett vad du tycker om att göra på stranden, har vi strandprylarna som gör dagen till en sommarsuccé.

Åk på bilsemester!

Åk på bilsemester!

Ge dig ut på bilsemester och upptäck landet! Men innan du ger dig ut på vägen är det viktigt att du kontrollerar bilen.