Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Krysspårmejslar av hög kvalitet

Saknar du en Krysspårmejsel för att lösa en viss uppgift där hemma? Då har du kommit till helt rätt ställe. På Biltema vet vi allt om vad som är rätt verktyg när du behöver det. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment av skruvmejslar för att lösa din uppgift.

Vårt utbud av krysspårmejslar

Vi har fyra olika varianter att välja mellan – i olika storlekar. Du hittar dem i märkena Philips och Pozidriv, erkända märken inom verktyg. Därför kan du också vara säker på att kvaliteten är toppklass. Kolla igenom vårt stora utbud och hitta rätt skruvmejsel för dina behov. Vi har något för alla typer av uppgifter.

Gummihandtag ger ett bra grepp

Arbetar du med skruvmejslar under långa perioder kan det vara påfrestande för handen. Det är dock något som man har tänkt på hos de varianter som vi säljer. Hos oss hittar du skruvmejslar med gummihandtag och extra plast som ger bättre grepp och högre komfort när du arbetar med dem.

Få din Krysspårmejsel till ett otroligt pris

På Biltema är vi kända för att ge våra kunder bästa möjliga kvalitet samtidigt som du inte behöver spendera en förmögenhet. Våra priser är ofta en positiv överraskning för våra kunder – och är det något vi älskar så är det fina överraskningar.
Saknar du verktyg i bra kvalitet behöver det inte sätta press på ekonomin. Vi ser det som en rättighet att äga kvalitetsverktyg, och därför ska det vara lättillgängligt för alla. Därför har vi gjort vårt yttersta för att pressa priserna så mycket det går, och du hittar ofta bra alternativ hos oss. Du kan därför köpa din skruvmejsel hos oss för under 20 kr.