Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Stort urval av skruvmejselsatser

Såväl stora som små projekt kan kräva skruvmejslar av olika storlekar. Vore det inte trevligt att bara kunna plocka fram en skruvmejselsats med mejslar som passar för alla skruvar du stöter på?
Det kan du med någon av våra 15 skruvmejselsatser som du kan välja mellan. Här hittar du allt, vad du behöver. när du ska montera dina nya möbler, ta dig an ett nytt hemmaprojekt osv.
Kolla in den här sidan och hitta det du behöver.

Våra skruvmejselsatser innehåller olika typer av skruvmejslar

Vi har ett brett utbud av skruvmejselsatser, för att du ska ha något att välja mellan när du är på jakt efter den perfekta skruvmejselsatsen för alla dina projekt.
Vi har både insexnycklar, slagskruvmejslar och torxskruvmejslar. Vi har en sats även för dig som bara behöver en vanlig skruvmejselsats och som kanske inte har så stora erfarenheter av skruvmejslar. Så vare sig du är entusiast eller inte så har vi något för alla som letar efter skruvmejslar.
Låter det för bra för att vara sant? Kolla då in den här sidan och se med dina egna ögon.

Alla ska ha råd att köpa kvalitet

Går kvalitet och höga priser hand i hand? Nej, säger vi. Vi är övertygade om att våra kunder ska kunna hitta alla de verktyg de behöver för sitt arbete, sina fritidsaktiviteter osv. till ett pris som inte överstiger budgeten.
På Biltema anser vi att alla ska ha möjlighet att ge sig i kast med ett nytt projekt eller fixa begagnade prylar med våra verktyg. Därför är våra priser hopskruvade så att alla har råd att köpa våra produkter.Det betyder att du inte nödvändigtvis behöver vänta på våra häften med bra erbjudanden för att göra ett bra fynd. Vi har nämligen låga priser året runt.
Om du saknar en skruvmejselsats i ditt verktygssortiment kan du med andra ord utan vidare investera i en redan idag. Kolla in vårt utbud här på sidan eller i våra butiker och hitta den verktygssats du behöver.

Skruvmejselsats som håller (nästan) livet ut

Våra skruvmejslar är solida, hållbara och allt däremellan. De håller i alla fall länge, och det är en investering du bara behöver göra en gång för att sedan aldrig behöva bekymra dig om det igen. Vi garanterar många års hållbarhet. Köp din skruvmejselsats redan idag.