Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Precisionsskruvmejsel för alla typer av skruvar

En skruvmejsel är praktisk och nödvändig i många olika sammanhang. Bara för att du använder skruvmejslar för olika projekt kan du inte bara använda en vanlig skruvmejsel, eftersom den inte passar till alla skruvar. Därför säljer vi precisionsskruvmejslar som passar alla typer av skruvar.
Vi har ett stort urval där du kan få ett set med allt från sju till 32 olika delar.
Läs mer här på sidan och ta reda på mer om vad du hittar hos oss.

Vilka skruvmejselsatser och -delar har vi?

Oavsett om du föredrar en skruvmejselsats med få eller många olika delar, hittar du båda typerna hos oss. Nedan har vi skapat en översikt över de produkter som du hittar hos oss.

Skruvmejselsats med olika storlekar

Alla våra skruvmejselsatser är anpassade för olika skruvstorlekar. Vi har totalt fem olika skruvmejselsatser med vardera sex eller sju precisionsskruvmejslar.

Skruvmejslar med många delar

Om du vill ha ett ännu större urval, kan du välja vår sats där det finns ett handtag med många utbytbara delar. Här erbjuder vi satser med så många som 32 olika delar, vilket gör att du kan vara säker på att den passar för alla tänkbara skruvstorlekar.

Köp en skruvmejselsats som passar dig, billigt

Vill du ha en skruvmejselsats som håller i många år framöver utan att det kostar skjortan? Vi har sett till att pressa ner priserna så mycket det går. Vi anser att våra kunder förtjänar både kvalitet och mångsidighet till konkurrenskraftiga priser. Köp därför dina skruvmejslar hos oss om du vill ha en produkt som håller länge till ett bra pris.

Skruva för glatta livet med våra precisonsskruvmejslar

Vi har ett stort urval av skruvmejslar som passar alla skruvstorlekar. Därför kan du köpa den sats som faller dig i smaken och sätta igång direkt med projektet som väntar på dig. Har du inget projekt på gång kommer du i alla fall att ha verktygen som behövs när projektet dyker upp en vacker dag.
Köp en skruvmejselsats redan idag som du kommer att ha glädje av i många år framöver.