Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Hovtänger – ett måste i verktygslådan

Om du inte har en hovtång i din verktygslåda, bör du överväga att investera i detta mångsidiga verktyg. Du kan använda tången i många olika situationer, och den är enkel att ta med sig. På Biltema erbjuder vi hovtänger av hög kvalitet och till förmånliga priser. Kolla in vårt utbud här på sidan.

Vad kan en hovtång användas till?

Detta är ett verktyg med många bra egenskaper. Den kan bland annat användas för att dra ut spikar och skruvar ur väggar och trä. Samtidigt kan den också användas för att klippa och klämma saker.
Det är ett mångsidigt verktyg som bör finnas i alla välutrustade verktygslådor och andra platser där du förvarar dina verktyg.

Vad skiljer en hovtång från vanliga tänger?

En hovtång skiljer sig från en vanlig tång. Kraften vid en punkt eller vinkelrätt mot en kant skiljer sig från kraften hos en vanlig tång.
Det betyder att käftarna kan placeras alldeles intill en yta, vilket gör att den till exempel kan användas för att dra ut spik ur en vägg.

Bra grepp med gummihandtag

Med ett bekvämt handtag med gummi i det yttersta lagret får du ett rejält och inte minst, skönt grepp. Det betyder att du kan arbeta med tången många timmar i sträck utan att behöva oroa dig för att skada händerna. Ett bra grepp gör också att du arbetar effektivare.

Köp dina verktyg billigt på Biltema

Vi strävar efter att säkerställa billiga kvalitetsprodukter till våra kunder. På så sätt ser vi till att alla våra kunder har råd att investera i de bästa produkterna – oavsett hur deras ekonomi ser ut.
Hos oss kan du därför också hitta alla de tänger du behöver till priser som det är svårt att tacka nej till. Du hittar tängerna här på sidan eller i någon av alla våra butiker runt om i landet.