Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Minitänger – en kombination av flera tänger

Vill du ha en tång som klarar allt? En som du kan ta med dig överallt och som inte tar för mycket plats i verktygslådan? Då kan du sluta leta nu. På Biltema har vi minitänger som är perfekta om du behöver en tång som kombinerar alla tänger.
Läs mer om varför en minitång kan vara det perfekta verktyget för dig och om vårt urval här nedan.

Alla tängerna kombinerade i en tång

Vår minitång är också en kombinationstång. Det vill säga att vi har samlat alla fördelarna från de olika tängerna och lagt in dem i enda tång.
Tången är en kombination av en plattång, sidavbitare och böjd spetstång. Om du köper den här tången slipper du köpa de olika tängerna separat – alla ingår i minitången. Det är en enkel och mycket flexibel lösning som också har sina ekonomiska fördelar.

Behöver du mer än en minitång?

På Biltema har vi alltid vettiga alternativ - och våra tänger är inget undantag. Ibland räcker det inte med en tång, och därför säljer vi även minitänger i 4-pack Om du köper ett sådant set, kan du vara säker på att du lägger till ett antal robusta och hållbara tänger till verktygslådan.
Vi säljer dem även en och en, om du inte har plats för 4 stycken i verktygslådan.
Du kan se hela vårt sortiment här på sidan.

Bra priser – vad du än väljer

Oavsett om du väljer ett set med tänger, en enda tång eller något annat, så har vi pressat priset så mycket det går.
Här på Biltema har vi gjort det till vår prioritet att göra våra produkter tillgängliga för alla. Vi tycker att möjligheten att köpa högkvalitativa verktyg inte ska bero på hur tjock plånbok du har. De låga priserna gäller året runt – så du behöver inte vänta på våra reklambroschyrer eller gå igenom dem för att hitta just det du söker.
Kolla in den här sidan eller besök någon av våra butiker och hitta det du behöver till ett bra pris.