Låsringstänger – ditt flexibla verktyg

En verktygslåda bör innehålla olika slags tänger. Låstänger är inget undantag.
De är mångsidiga och kan användas i alla möjliga och omöjliga situationer.
Vill du också lägga till en låsringstång till din verktygssamling kan du kolla in vårt utbud här på sidan eller i våra butiker.

Varför behöver du en låsringstång?

En låsringstång är användbar i många sammanhang, eftersom den kan göra många saker. Den används främst för montering och borttagning av låsringar, därav namnet. Den här typen av låsringar finns bland annat på cyklar, i diskmaskiner och bilar.
Dessutom kan du använda den till något helt annat som du har i åtanke, eftersom den både kan lossa och spänna, klippa och ge ett fast grepp. Möjligheterna är många med denna tång – och därför är den värd investeringen.

Köp dem i set eller styckvis

På Biltema är vi medvetna om att ett verktyg ibland kan behövas flera olika storlekar. Därför erbjuder vi både enskilda låstänger och set.
Fördelarna med vårt set är att du får alla storlekar du behöver till ett bra pris. Det är betydligt billigare än om du skulle köpa flera olika en och en.
Om du fortfarande bara behöver en viss storlek har vi flera du kan välja mellan.
Kolla igenom vårt utbud och hitta exakt rätt produkter för dina behov.

Kvalitetsprodukter för dina hemmaprojekt

Gemensamt för tängerna på den här sidan är den höga kvaliteten. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig kvalitetsprodukter så att du har bästa möjliga verktyg för att utföra dina gör det själv-projekt.
Och det bästa är att du inte behöver betala en förmögenhet för dem –vi erbjuder bra kvalitet till priser som alla har råd med.

Är du osäker på vad du ska välja? Besök oss

Om du inte vet exakt vad du behöver, kan du alltid vända fråga vår personal. De är experter på bra kundservice och kan våra produkter, vilket gör att du får bästa möjliga rådgivning. Inga frågor är för stora eller för små, och du kan lita på att vi alltid har ett stort leende på läpparna när vi hjälper dig. Hos oss tar vi oss tid att sätta oss in i din situation så att vi kan ge dig bästa möjliga rådgivning.

Många sätt att kontakta oss på

Det ska vara enkelt att få tag på våra produkter och att ställa alla möjliga frågor om dem. Därför kan du kontakta oss på flera sätt. Först och främst kan du besöka någon av våra butiker. Vi har öppet kl. 8-20 alla vardagar och kl. 9-18 lördagar och söndagar.
Du kan även kontakta oss på telefon 077-520 00 00. Eller så kan du mejla till oss på kundservice@biltema.com. Så svarar vi dig så snart som möjligt.

5 Träffar