Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Verktygsvagnar

Köpguide verktygsvagnar – flyttbar förvaring för dina verktyg

Har du svårt att hitta rätt verktyg när du behöver dem? Slösa inte värdefull tid och energi på att leta efter dina verktyg. Med en verktygsvagn från Biltema kan du hålla ordning i reda på dina verktyg i snickarboden, verkstaden eller garaget.

Oavsett om du är proffs eller hemmafixare är verktygsvagnen en pålitlig partner som gör det lättare för dig att kategorisera, skydda och transportera dina verktyg. Men för att du ska hitta rätt verktygsvagn för dig och din arbetsplats finns det en del saker att tänka på innan du slår till.

Fyra saker du bör tänka på när du väljer verktygsvagn

Hur mycket utrymme behöver du?

Vilka verktyg du planerar att förvara i verktygsvagnen är avgörande för vilken vagn du ska välja. Antalet verktyg och deras storlek påverkar hur mycket utrymme och vilka förvaringsmöjligheter du behöver. Innan du bestämmer dig bör du därför se över dina verktyg. Hur många verktyg har du? Vad har de för mått?

Hur stor verktygsvagn kan du ha?

Ska du placera verktygsvagnen på en specifik plats i garaget är det viktigt att du på förhand mäter utrymmet. På så sätt köper du rätt verktygsvagn från början. Om du ska ställa vagnen mot en vägg bör du dessutom säkerställa att den har raka sidor.

Vilket material är verktygsvagnen tillverkad av?

Verktyg är tunga, vilket ställer höga krav på verktygsvagnens hållbarhet. Biltemas verktygsvagnar består av en stabil plåtkonstruktion som håller för hög belastning. Våra verktygsvagnar har dessutom fullt utdragbara lådor med kullager, handtag och svängbara hjul som gör det lättare att flytta vagnen. Har du ömtåliga verktyg i din samling? Då kan du anpassa förvaringen med hjälp av olika modulinlägg.

Kan lådorna låsas?

Kommer du att lämna verktygsvagnen obevakad i garaget över natten eller har du barn som gärna går och rotar i lådorna? Då kan en modell med låsmekanism vara rätt för dig. På så sätt säkerställer du att obehöriga inte kommer åt dina verktyg.

Vanliga frågor om verktygsvagnar

Vad ska man tänka på när man köper en verktygsvagn?

Vid var av verktygsvagn bör du bland annat fundera på hur stor vagn du behöver, vilket material den är tillverkad av och om du vill kunna låsa den.

Hur stor verktygsvagn ska man köpa?

Det beror helt och hållet på hur många verktyg som ska förvaras i den och hur mycket utrymme du har där du ska förvara den.

Hur mycket kostar en verktygsvagn?

På Biltema hittar du verktygsvagnar från ca 1600 kronor.