Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Verktygsväskor

Köpguide verktygsväskor – organisera och förflytta dina verktyg snabbt och enkelt

Ligger dina verktyg också huller om buller? Med hjälp av en verktygsväska kan du snabbt och lätt organisera dina verktyg och ta med dig dem vart du än ska. Här hjälper vi dig att hitta rätt verktygsväska för dig och dina verktyg.

Verktygen påverkar ditt val av verktygsväska

Verktygsväskor är utformade för att rymma olika typer av verktyg – allt från skruvmejslar till borrmaskiner. Hur stor verktygsväska du bör välja beror därmed på vilka verktyg du vill förvara i den. Antalet verktyg och verktygens storlek påverkar dessutom hur många fack du behöver och vilken viktkapacitet den bör ha.

Robusta material som klarar vardagligt slitage

Då verktygsväskor ofta transporteras mellan olika platser måste de vara robusta och klara av vardagligt slitage. Verktygsväskor i tyg tillverkas därför ofta av polyester – ett mycket tåligt och lätt material. Det kan också vara en god idé att hålla utkik efter verktygsväskor med förstärkta sömmar.

Verktygsväskor med flera bäralternativ

Fördelen med verktygsväskor är att de ofta har både handtag och axelremmar. Det innebär att du kan bära med dig väskan på ett bekvämt sätt och ha båda händerna fria.

Vanliga frågor om verktygsväskor

Vilka verktyg kan man ha i en verktygsväska?

Det beror på väskans storlek och viktkapacitet. Generellt sett kan du förvara allt från olika fästelement till cirkelsågar i en verktygsväska.

När ska man använda en verktygsväska?

Du bör använda en verktygsväska om du vill organisera och förflytta flera verktyg från en plats till en annan samtidigt.

Vad kostar verktygsväskor?

På Biltema hittar du verktygsväskor med verktyg från 159 kronor och verktygsväskor/verktygsbagar utan verktyg från 219 kronor.