Biltema räddar julen

Biltema räddar julen

Oavsett om du är ute i sista minuten eller inte: Med över 19 000 julartiklar har Biltema allt du behöver för julklappsinköpen i år.

Äntligen jul igen!

Julen står för dörren, men det finns ingen anledning att stressa upp sig även om slaget om julklapparna och julklappsinköpen redan har börjat. Biltema-tomten har tid för, och julklappar till alla. I butiken svämmar det över av allt man kan tänka sig att lägga under julgranen. Och skulle du ha svårt att välja kan du alltid köpa Biltemas populära presentkort, så får mottagaren själv välja ut sin julklapp. 

Julklappstips från Biltema

  • Pärlhink för barnen
  • Fjärrstyrd bil
  • Massagekudde
  • Träningströja
  • Trådlös väderstation
  • Utrustning för sällskapsdjur

Hälsa och välbefinnande

Biltema har allt för honom, henne och barnen. Vårt utbud inom hälsa och välbefinnande är stort. Personvård och hälsa betyder lika mycket för oss alla och är viktigt för de flesta. Vad gör du för att må bra? Kanske kan en rakapparat, hårtrimmer eller en hårtork vara det du letar efter? Du kan också unna dig en härlig massage med en av våra massagekuddar och hålla dig varm under sena julkvällar med en värmedyna eller mysig filt.  

Kolla in hela sortimentet inom personvård och hälsa

Leksaker till barnen

Under en julgran med en massa julklappar måste det så klart finnas paket till barnen. Det får gärna vara hårda paket som skapar förvåning och förväntan. Biltema har ett stort urval för tjejer och killar, och produktsortimentet täcker alla åldersgrupper. Populärt i dessa tider är leksaker och utrustning som inspirerar till aktiviteter hemma. Tillexempel är ett bordtennisbord en kul investering för barnen och hela familjen.

Se vårt breda sortiment av leksaker

Till den hästintresserade

På Biltema hittar du  till och med hästutrustning, vilket ju är perfekta julklappar till den hästintresserade. Under vinterhalvåret sker en del ridning i mörker, då kan det exempelvis vara bra att utrusta hästen med reflexer. Du hittar också populära produkter för hästskötsel och stallutrustning.

Kolla in vårt hästsortiment

Presentkort

Ta svängen förbi Biltema för lite trevlig julshopping!
Här hittar du julklappar som du verkligen kan se fram emot att lägga under julgranen – både för honom, henne och hela familjen.
Inte minst är Biltemas presentkort mycket populära. Då kan den lyckliga mottagaren välja fritt bland våra 19 000 olika artiklar.

Köp ditt presentkort här

Vi rekommenderar att du besöker något av alla våra Biltemavaruhus, du kommer garanterat att bli nöjd. Avslutningsvis vill vi önska dig en riktigt God Jul!

Relaterade artiklar

Julklapparna till den händige

Julklapparna till den händige

Se till att en julklapp från Biltema gör den händige glad. Hos oss hittar du allt inom verktyg

9 saker du bör önska dig i jul

9 saker du bör önska dig i jul

Trött på julklappar som du egentligen inte behöver? Önska dig något du har nytta av.

Gör ditt eget julgodis

Gör ditt eget julgodis

Laga julig knäck och ischoklad tillsammans med oss! Eller prova på cornflakes dränkta i choklad, en riktig julfavorit!