9 saker du bör önska dig i jul

9 saker du bör önska dig i jul

Trött på julklappar som du egentligen inte behöver? Saker som kommer att bli liggande i en låda eller skåp i ett antal år – tills det är dags för storstädning och de åker i soporna? Då är du inte ensam! Och det är varken särskilt trevligt eller miljövänligt. Därför är det naturligtvis mycket smartare att skriva en liten önskelista över saker du faktiskt VILL ha.

Om du har tur får du julklappar som du verkligen har önskat dig i år, istället för något du varken behöver eller gillar. Här kommer 9 bra förslag på julklappar till dig, i flera olika prisklasser. Hitta det du önskar dig hos oss på Biltema, vi har något för alla. 

1. Batteriladdare och starthjälp

En batteriladdare till bilen är inte bara bra att ha, det kan också rädda dig ur riktigt tråkiga situationer i vinter. Med starthjälpen kan du också starta direkt om batteriet är urladdat. Och du kan bli den stora hjälten bland grannar som tidigt på morgonen upptäcker att de behöver starthjälp. Den kostar visserligen en del, men detta kommer snabbt bli den pryl som får hedersplatsen i ditt garage i vinter.

65978

Vårt sortiment med batteriladdare

Här hittar du våra hjälpstartare

2. Hyvelbänk

Apropå garaget: Har du en massa grejer som ligger och skräpar och som egentligen borde ha fixats? Eller har du några små byggprojekt som väntar på att du ska få inspiration och ork att ta tag i dem? Då behöver du skaffa dig något som gör jobbet mycket enklare – nämligen en hyvelbänk.
Den gör helt enkelt riktigt många jobb enklare. Du får en bra arbetsställning och du har en bra arbetsyta för många uppgifter. Perfekt för allt från hemmasnickrande, mekande och vallning av längdskidorna.

65969

Vårt breda utbud av arbetsbänkar

3. Borrmaskin

Är det länge sedan du köpte en ny borrmaskin? Då är det kanske på tiden att förnya detta viktiga verktyg. De senaste åren har det kommit en rad olika modeller med bland annat inbyggd arbetslampa och batteriindikator. Supersmart! Den gör det enklare att jobba och du slipper dessutom vara osäker på när batteriet är på väg att ta slut. Det är heller ingen dum idé att köpa ett extra batteri. Då slipper du ta trista pauser medan batteriet laddas!

Ett annat praktiskt julklappstips är att köpa din borrmaskin, eller andra verktyg ur vår Multi-X serie. Där använder verktygen och maskinerna inom vardera serie ett och samma effektiva batteri, smart va?

Multi-X serien

65970

Hitta ditt verktyg bland våra elverktyg

4. Bluetooth-högtalare

De här högtalarna gör att du kan ta med dig musiken överallt, vare sig det är på resa eller hemma i garaget. Med en bluetooth-högtalare streamar du enkelt från telefonen oavsett var du är. Hos oss hittar du en rad olika storlekar och prisklasser. En del har LED-belysning och andra är till och med vattentäta. Smart både i duschen och om du arbetar ute i regnet.

65943

Se vårt utbud av trådlösa högtalare här

5. Arbetskläder

Är du en av dem som aldrig önskar dig kläder i julklapp? Då ska du överraska vänner och familj i år! För riktiga arbetskläder är något du kommer att ha stor glädje av. Här finns en rad olika modeller, anpassade efter vad du ska använda dem till. Att vara bra och ordentligt klädd gör att jobbet blir enklare att utföra, vare sig det är ute eller inne. Kom även ihåg skydd om du ska utföra särskilt krävande jobb. Hos oss hittar du allt från knäskydd till ansiktsmasker och hörselskydd. Det är alltid bra att ha hemma, för plötsligt kan du komma att behöva det.

65983

Våra praktiska arbetskläder

6. Stormkök

Vinter är lika med utflyktstid för väldigt många av oss. Utflykten blir väldigt mycket trevligare om du har med dig ett stormkök och kan laga varm mat och dryck längs vägen. Det behöver inte ta så mycket plats eller vara särskilt tungt. Och då har du med dig ett litet kök på turen!
Ett stormkök är också smart att ha i garaget för att kunna göra en snabb kopp kaffe eller kanske lite snabbnudlar när du mekar. Eller kanske kan du ha den som reserv om strömmen skulle gå där hemma?

65945

Köp ditt stormkök här

7. Tips för hund

Vi får naturligtvis inte glömma människans bästa vän i jul! Hunden bör ha en egen sovplats där den får vila. Placera sovplatsen på en lugn och skyddad plats, som samtidigt inte är isolerad från resten av familjen. Eller kanske ska du köpa någon leksak till hunden i jul? Hos oss hittar du det mesta till din lurviga vän.

65942

Allt till din hund

8. Massagekudde

Vintern kan vara kall och då kan det vara bra med en härlig varm massage. En massagekudde för nacke och rygg gör att du får en djupverkande och välgörande massage. Den kan anslutas till nätadaptern eller cigarettändaruttaget och kan också användas på flera sätt för massage av benen. Massagekudden är en solklart favorit under julgranen!

65944

Här hittar du våra artiklar inom massage

9. Träningskläder

Många vill få en pangstart på det nya året genom att verkligen komma i form. Då är det perfekt att ha träningskläder av hög kvalitet, som inte kostar alltför mycket. På Biltema hittar du en serie träningskläder och utrustning av hög kvalitet till bra pris, så att du enkelt och billigt kan hålla dig i form.
Träningskläderna är gjorda i ventilerande och fukttransporterande material, så att du alltid har de optimala förhållandena när du springer eller tränar på andra sätt! 

65946

Vårt breda sortiment av träningsutrustning

Relaterade artiklar

Glad bil-jul

Glad bil-jul

Är du biltokig? Då är julen en bra tid att ”belöna” dig själv, eller någon du håller kär!

5 steg till en snygg julbelysning

5 steg till en snygg julbelysning

Dekorera trädgården med utomhusbelysning - det skapar en garanterad julkänsla!

Julklapparna till den händige

Julklapparna till den händige

Se till att en julklapp från Biltema gör den händige glad. Hos oss hittar du allt inom verktyg