Julklapparna som gläder den händige

Julklapparna som gläder den händige

Julen är för de flesta en tid för lugn och ro, och tid att spendera med nära och kära . Men för andra kan det också vara en tid för mekande eller byggprojekt. Har du en händig vän eller familjemedlem? Då ska du göra ett stopp på Biltema för att handla julklapparna i år.

Det är inte bara de allra minsta som ser fram emot julen. Se till att en julklapp från Biltema gör den händige glad. Vi kan garantera att den kommer att göra succé!
Hos oss hittar du allt inom verktyg. Oavsett om du ska snickra, meka med motorn, fixa i trädgården, renovera huset eller pynta uterummet. Biltema har över 19 000 artiklar att välja bland – och du hittar garanterat en julklapp som väcker intresse.

10 säkra vinnare under julgranen

  • Hyvelbänk
  • Borrmaskin
  • Elektrisk borrskruvdragare
  • Arbetskläder
  • Minikylskåp för garaget
  • Arbetshögtalare
  • Hörselskydd med DAB-radio
  • Hylsnyckelsats
  • Massagekudde
  • Bilvårdspaket

Till garaget

Verktyg och utrustning kan aldrig bli fel, det finns alltid saker att önska sig. Om du verkligen ska slå på stort med julklappen i år rekommenderar vi vår praktiska och robusta garageinredningen. Då kommer mottagaren garanterat att bli glad!

Vår garageutrustning

För däckbytet

Däckbyte är en av de största favoriterna att utföra i garaget. Verktyg till däckbytet, som exempelvis en rejäl garagedomkraft eller en mutterdragare som drivs med tryckluft är populära julklappar åt den händige. Hos oss hittar du riktiga julklappsvinnare! 

Kolla vidare bland vår lyftutrustning

För mekandet

Gillar personen att fixa och snickra – både hemma och hos vänner – bör du överväga att ge denne något av Biltemas praktiska verktygssatser. Med en verktygssats ger du bort många praktiska verktyg. Verktygen ligger i en låda eller förpackning som är enkel att ta med sig och där du har ordning och reda på dina verktyg. En solklar favorit bland våra hemmasnickrare eller proffs.

Vårt utbud av verktygssatser

Presentkort

Biltemas fina garageinredning är en vinnare under julgranen. Men om du tycker att det blir för mycket att lägga under granen kan du köpa ett presentkort som mottagaren kan shoppa loss med i något av Biltemas många varuhus.

Här hittar du våra presentkort

Psst! Som en liten morgongåva på julafton kan vi rekommendera Biltema-katalogen. Då blir det julfrid i huset. God Biltema-jul!

Bläddra i den digitala Biltema katalogen här

Relaterade artiklar

Glad bil-jul

Glad bil-jul

Är du biltokig? Då är julen en bra tid att ”belöna” dig själv, eller någon du håller kär!

Vad är julstämningen gjord av?

Vad är julstämningen gjord av?

Levande ljus, julbak, en glimrande julgran eller varmt lysande adventsstjärnor i fönstren. Det finns mycket som skapar julstämning. Här kommer vi med några tips!

Biltema räddar julen

Biltema räddar julen

Vet du inte vad du ska ge bort i julklapp? Inge fara, vi har julklappar som hela familjen uppskattar! Kolla in vårt sortiment.