Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Stormkök

Köpguide stormkök – för camping och fritid

Med ett stormkök behöver du aldrig gå hungrig när du är ute på tur. Det är lättanvänt och pålitligt vare sig du värmer din mat eller lagar den. Och dessutom är stormköket bra att ha till hands om strömmen går.

Ett stormkök är en portabel kokutrustning för mat och dryck med en brinnande låga som inte slocknar vid hård vind. Biltemas stormkök tillverkas i lätta material för att de ska vara lätta att ta med på tur.

Stormkökets delar

Stormkök består av flera delar som kan sättas upp för matlagning, vanligen en underplattform, en överplattform och en brännare för att värma maten. Det ingår också utrustning och kokkärl beroende på modell. Underplattformen håller brännaren över marken, medan överplattformen håller kokkärl över brännaren.

Vanliga frågor om stormkök

Hur fungerar ett stormkök?

Ett stormkök är portabel och lättburen spis som oftast drivs med rödsprit. Den gör det enkelt och lätt att värma och laga mat ute i naturen.

Hur använder man ett stormkök?

Sätt ihop stormköket, fyll bränsle i brännaren och tänd. Placera sedan din kastrull eller stekpanna över lågan och börja med din matlagning.

Vilket bränsle har man till stormkök?

Ett spritkök tänder du med rödsprit.