Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Dammsugarpåsar

Köpguide dammsugarpåsar – håll bostaden och dammsugarmotorn fri från damm

Är det dags att byta dammsugarpåse? Tyvärr finns det inte en typ av dammsugarpåse som passar alla dammsugarmodeller. Se därför till att du får med dig rätt påse till din dammsugare. Om dammsugarpåsen inte sitter ordentligt kan smutsen komma in i dammsugarmotorn och förstöra den. Hos Biltema hittar du därför dammsugarpåsar för de flesta dammsugarmodeller.

Helsyntetiska dammsugarpåsar eller dammsugarpåsar i papper?

I vårt sortiment hittar du syntetiska dammsugarpåsar med hög filtreringsförmåga. De består av fem lager material för att minimera antalet partiklar som sprids ut i luften igen. Hålet kan dessutom förslutas vilket gör att du undviker spill när du tar ut påsen.
Hos oss hittar du även klassiska dammsugarpåsar av papper. Det är ett billigare och mer miljövänligt alternativ, men de filtrerar inte luften lika bra som helsyntetiska dammsugarpåsar.

Dammsugarpåsar för olika dammsugarmodeller

Vilka av Biltemas dammsugarpåsar passar dig? I vårt sortiment hittar du som sagt dammsugarpåsar för de flesta dammsugarmodeller och märken såsom AEG, Electrolux, Hanseatic, Hugin, Philips, Privileg, Progress, Satrap, Volta och Swirl. På dammsugarpåsarna kan du läsa mer om vilka dammsugarmodeller de passar till.

Vanliga frågor om dammsugarpåsar

Vilken dammsugarpåse ska jag ha?

Du måste veta vilken dammsugarmodell du har, sedan är det bara att läsa på dammsugarpåsarnas förpackningar.

Var slänger man dammsugarpåsar?

Dammsugarpåsar slängs i hushållssoporna.