Inred trädgården

Att plocka fram utemöblerna är startskottet för mycket som hör våren och sommaren till. Det hjälper oss att komma ihåg att klockan ska ställas fram en timme, det gör trädgården mer levande och framför allt påminner det oss om alla varma och soliga dagar vi har framför oss. Och inte minst, låter våren oss få börja inreda trädgården precis så som vi vill ha den!

Trädgårdsmöbler

Hos oss hittar du ett brett utbud av kvalitativa och snygga utemöbler i slitstarka material som trä, konstrotting, plast, pulverlackerat stål och tyg av textilene. Våra utemöbler är både robusta och vädertåliga, och kräver inget speciellt underhåll, vilket gör de perfekta för vårt nordiska klimat. Du får helt enkelt mycket kvalitet för pengarna, och utemöbler som hänger med dig många somrar framöver.

Inred med utemöbler

En trädgård bjuder ofta in till lek och sociala ytor, där du själv kan skapa rum och avgränsningar med olika typer av trädgårdsmöbler.

Har du en stor uteplats kan det vara perfekt att inreda med ett stort matbord, med sköna positionsstolar, som hela familjen kan samlas runt för mysiga middagar. Har du en mindre uteplats så kan ett cafébord med en lättare trädgårdsstol passa utmärkt! Eller varför inte investera i en trädgårdsbänk för barnen som de kan sitta med kompisarna och fika vid?

Passa även på att köpa sköna och bekväma dynor till dina stolar, som dessutom värmer lite när kvällen smyger sig på. Behöver du förvara dina dynor när de inte används? Inga problem, kolla in vår praktiska dynbox som håller dina dynor torra och rena.

Kolla in vårt breda utbud av utemöbler!

Umgås i loungemöbler

Även våra loungemöbler håller hög kvalitet tack vare de vädertåliga och slitstarka materialen som konstrotting, plast, pulverlackerat stål och tyg av textilene. Materialen bidrar till att du inte behöver göra något speciellt underhåll på möblerna, utan de håller sig snygga i många år framåt.

Materialen tillåter loungemöblerna att stå utomhus i din trädgård, men passar även perfekt för ditt uterum eller på balkongen.

Det finns väl inget bättre än att slå sig ner i en skön soffa och koppla av med en kall dricka i handen? Inred din trädgård med sköna loungemöbler, som sätter en lyxig prägel på trädgården. Vid loungemöblerna kan de också vara mysigt att dekorera med trädgårdsbelysning, så att ni kan sitta kvar och umgås när solen går ner. Välj mellan allt ifrån en fräck markspotlight till decklights som du monterar i ditt terrassgolv, stenplattor eller trappor. Oavsett vilken typ av trädgårdsbelysning du väljer så ger det din uteplats ett lyft och förstärker känslan av olika rum i trädgården.

Du hittar loungemöblerna bland våra utemöbler. 

Njut av solen

Även vårsolen kan värma gott när den tittar fram och visst har vi alla drömt om stunden när det är tillräckligt varmt för att plocka fram solstolarna och lägga sig och läsa en riktigt bra bok? Investera i en skön solsäng med hjul, som du lätt och smidigt kan flytta i takt med att solen rör sig, eller kanske en hängmatta som du kan njuta av lata dagar i. Om du behöver en paus från solen kan du enkelt skapa en skuggig och avkopplande plats med en parasoll eller ett solskydd

Vi har i alla fall längtat efter våren och sköna trädgårdsdagar, och kan knappt bärga oss att få alla utemöbler på plats. Har du längtat lika mycket?

Relaterade artiklar

7 tips för belysning i trädgården

7 tips för belysning i trädgården

Genom att placera ut olika typer av belysning, på olika ställen i trädgården, skapar du dynamik och en trivsam utemiljö. Vi guidar dig!

Så gör du i ordning trädgården för sommaren

Så gör du i ordning trädgården för sommaren

Solen har börjat värma lite mer och det är hög tid att snygga till trädgården och uteplatsen för sommaren. Vi tittar på hur du kan göra det – enkelt och till en kostnad som är överkomlig!

Trädgårdsprojekt för hemmafixaren

Trädgårdsprojekt för hemmafixaren

Det finns många roliga och gröna projekt att ta sig ann i trädgården. Samla dina kreativa idéer och förverkliga dina trädgårdsdrömmar tillsammans med oss!