Köp en robotdammsugare – underlätta städningen

Köp en robotdammsugare – underlätta städningen

Känns vardagsstädningen som ett ekorrhjul som aldrig slutar snurra? Är du trött på att dammsuga golven vecka ut och vecka in? Underlätta vardagsstädningen med en effektiv och smart robotdammsugare.

Robotdammsugaren är en del av Biltemas Smarta Hem sortiment, ett sortiment där alla produkter är kompatibla, och kan styras med appen Tuya Smart. Robotdammsugaren är en uppskattad hjälpreda i hemmet och har underlättat mångas vardag genom att sköta vardagsstädningen.

Fördelar med robotdammsugare

En robotdammsugare har många självklara fördelar och är för de flesta en life saver när det kommer till att få ihop vardagspusslet. Robotdammsugaren som du kan handla på Biltema har många fördelar, och dessutom har den en snygg design!

Fördelar med vår robotdammsugare

 • Effektiv vardagsstädning
 • Du får tid över till att göra annat
 • Tystlåten städning
 • Liten och smidig – tar inte så mycket plats
 • Enkel att styra direkt från fjärrkontrollen eller din telefon
 • Fyra olika städmönster – anpassa din städning
 • Trappsensorer – hindrar den från att falla nedför trappor
 • Utrustad med krocksensorer
 • Inbyggd röst som meddelar när den fastnat, behöver tömmas eller behöver laddas
 • När städningen är klar återvänder roboten till sin laddbas.

Hur fungerar robotdammsugaren?

Du styr själv vår smarta robotdammsugare med fjärrkontrollen eller appen Tuya Smart. Du kan bland annat styra när du vill att den ska dammsuga golven och hur. Du kan enkelt justera robotdammsugarens sugeffekt, utefter underlaget som den ska städa. Välj mellan låg, normal eller hög sugeffekt.

Vår robotdammsugare har även inbyggda trappsensorer som hindrar den från att falla ner från trappor och avsatser, vilket gör den säker att använda på övervåningen också. Med vår robotdammsugare kan du välja mellan fyra olika städmönster, som gör att du kan optimera din städning efter dina och hemmets behov. När robotdammsugaren har städat färdigt, eller har låg batterinivå så återvänder den själv till sin laddstation, som är kopplad till ett vägguttag.

Robotdammsugarens olika städmönster

 • Automatisk städning
  I det här läget optimerar robotdammsugaren städningen genom att växla mellan de olika programmen, tills dammsugningen är klar.

 • Punktrengöring
  Ett bra alternativ när robotdammsugaren ska städa mindre områden. Då rengör roboten området intensivt i ett spiralmönster.

 • Enkelrumsrengöring
  Om du har ett specifikt rum som ska städas så används enkelrumsrengöring. Robotdammsugaren dammsuger som vanligt, men kör även kantrengöring innan den avslutar städningen.

 • Kantrengöring
  I det här läget säkerställer robotdammsugaren att rummens kanter blir ordentligt rengjorda.

Styr med Tuya Smart

En av specialfunktionerna för vår robotdammsugare är att du enkelt styr den via en fjärrkontroll eller med appen Tuya Smart. Alla funktioner som finns på fjärrkontrollen hittar du även i appen, och du kan schemalägga din städning på båda ställena. Du kan alltså själv välja hur du vill styra din robotdammsugare.

Med appen Tuya Smart kan du fjärrstyra alla dina smarta produkter från Biltema. I appen lägger du enkelt till din robotdammsugare och kan styra den vart du än befinner dig. I appen kan du också se en karta över var robotdammsugaren har städat och befinner sig. Dessutom får du snabbt fram statistik över tidigare städningar.

Tuya smart

Tuya Smart är en app som fungerar med alla de Smarta Hem produkter som vi har på Biltema. Med Tuya Smart kan du fjärrstyra dina uppkopplade smarta produkter, vart du än befinner dig. Appen laddas ner kostnadsfritt från App Store eller Google Play.
Läs mer om Tuya Smart

Robotdammsugare som klarar hinder

Det finns många hinder i hemmet för en robotdammsugare och det är viktigt att den får lite hjälp på traven för att effektivt kunna dammsuga golven. Robotdammsugaren har nio krocksensorer, så den navigerar lätt runt större hinder. Den är även utrustad med en gummilist som skyddar både roboten och mindre föremål, som bords- och stolsben vid eventuella krockar. Skulle robotdammsugaren av någon anledning fastna i något så har den en inbyggd röst som säger till, så att du kan hjälpa den loss.

Avgränsningsremsa för robotdammsugaren

Till vår robotdammsugare medföljer även en 1 meter lång magnetisk avgränsningsremsa, som du kan använda för att avgränsa ytor där du inte vill att robotdammsugaren ska dammsuga. Det kan exempelvis vara kring låga möbler, dörröppningar eller ömtåliga objekt. Du kan också köpa till en 5 meter lång avgränsningsremsa, om du har fler ställen du vill avgränsa.

Klarar robotdammsugaren trösklar?

Dammsugaren har en tröskelkapacitet på 1,5 cm vilket innebär att den utan problem tar sig över trösklar som är upp till 1,5 cm höga.

Relaterade artiklar

Smart belysning – med ett knapptryck

Smart belysning – med ett knapptryck

Byt ut dina befintliga ljuskällor till våra smarta, och upplev hur enkelt du kan ta full kontroll över din ljussättning.

Smart luftrenare och golvfläkt - många fördelar

Smart luftrenare och golvfläkt - många fördelar

Förbättra inomhusluften med en smart luftrenare eller fläkt. Det finns många fördelar med at göra hemmet smart!

 Smarta hem på Biltema

Smarta hem på Biltema

Ett smart hem är utrustat med teknik för att hjälpa till i vardagen – direkt i mobilen! Besök Smarta Hem på Biltema.