Vi har tillbehören till din cykel

Köpguide cykeltillbehör - utrusta cykeln för äventyr!

Med rätt cykelutrustning/tillbehör får din cykel nya användningsområden! Med cykelbelysning kan du säkrare cykla nattetid, med en stänkskärm blir regnet mindre oroväckande och med ett par cykelväskor kan du åka på större utflykter! Biltema har över hundra tillbehör för din cykel - här har vi valt ut några av de populäraste.

 

Cykelhandskar

Cykelhandskarnas slimmade utformning ge dig ett bra grepp om styret och skyddar händerna mot skador om du skulle ramla. Biltema har b.la. cykelhandskar för mtb, pendling, barn, racing och vintercykling. De sistnämnda är fodrade samt vind -och vattentäta för att hålla händerna varma och torra när kylan är som bitigast. Många av våra handskar har tryckavlastande gel och grepp av silikon vilket ger ett bra grepp och minskar risken för slit på händerna!

Cykeltillbehör barn

Under en solig helgdag kan det vara trevligt att ta med sitt barn på en cykeltur. Biltema har cykelbarnstol om barnet vill åka med på din cykel, men också stödhjul om barnet vill lära sig att cykla själv. När barnet är ute på gångvägarna är säkerhet viktigt. Därför har vi b.la. reflexvästar, ringklockor och cykelflaggor. Med sådan utrustning kan du försäkra dig om att ditt barn både hörs och syns!

Mountainbike tillbehör

Behöver du cykeltillbehör mtb? Hos biltema kan du finna allt från mtb-handskar till tuffa cykelhjälmar mtb till vattenflaskhållare. Ska du cykla i terräng när det är mörkt och behöver en stark cykellampa? Då rekommenderar vi lampan “cykellyse ljusstarkt”. Med hela 2000 lumen och en bred ljusbild kan lampan lysa upp de mörkaste skogsstigar. Du kan dessutom fästa en GoPro-kamera på lyset med hjälp av ett kompatibelt fäste så att du kan filma och dela ditt nattliga äventyr.

Cykelhjälmar

Vi har cykelhjälmar för olika stilar och krav. Flera av våra modeller har även mips - ett innerskal som kan reducera nedslagskraften upp till 40 % jämfört med vanliga hjälmar. Vi har skatehjälmar och vanliga cykelhjälmar, i barn eller vuxenstorlek. Vill du ha en cool hjälm som syns bra i nattmörkret? Prova då vår hjälm med inbyggda LED-lampor fram och bak. Det vita ljuset på sidorna och det röda ljuset bak gör att du kommer synas från flera vinklar!

Cykelreflexer

Reflexer syns tydligt om t.ex. lyktorna från en bil eller cykel lyser mot dem när det är mörkt ute. En uppsättning reflexer på cykeln kan därför vara skillnaden mellan att bli påkörd eller att klara sig helskinnad. Hos Biltema kan du därför investera i reflexer både fram, bak och på cykelns sidor så att du syns från vilket håll bilen än kommer.

Vanliga frågor om cykeltillbehör

Vilka cykeltillbehör är bra att ha?

Det beror på vad du ska använda cykeln till. Men cykelhjälm, lampor och reflexer ökar säkerheten vilket är bra oavsett dina användningsområden.

Vilka cykeltillbehör finns för barn?

Biltema har massor av tillbehör för barn. Vi har t.ex. cykelbarnstol till barn som vill sitta bakpå och stödhjul åt de barn som vill börja cykla själva.

Varför ska man ha cykeltillbehör?

Tillbehör till cykeln ger nya användningsområden. Utrusta t.ex. din cykel med ett par cykelväskor så kan du göra större utflykter.

0 Träffar