Glad bil-jul

Glad bil-jul

Är du biltokig? Eller känner du någon som är det? Då är julen en bra tid att ”belöna” dig själv och dina nära och kära. Biltema har massor av saker du kan lägga under julgranen. God Jul med din bilglädje, säger vi!

Få dina önskningar uppfyllda hos Biltema-tomten

Man behöver knappast en ursäkt för att vara totalt biltokig, och nu när julen står för dörren är det hög tid att shoppa loss på allvar. På Biltema hittar du allt för bilen – både billiga och dyra julklappar till dig eller någon du håller kär.
Det är bara att ge sig hän!

10 julklappstips för bilen

  • Bilvårdsprodukter
  • Verktyg för däckbyte
  • Elektrisk leksaksbil
  • Batteriladdare med booster och starthjälp
  • Verktygsset
  • Bilstereo
  • Manualer
  • Arbetsbänk för garaget
  • Verktygsvagn
  • Cykelhållare

Vårt breda sortiment för bil och MC

Elbilar

Den lekfulle bilentusiasten drömmer säkert om att barnen kan köra runt i sina egna bilar redan i förskoleåldern. Biltemas elektriska leksaksbilar uppfyller drömmen tidigt och är en favorit bland många barn. 

Våra elfordon för barn

Radiostyrda bilar

Vill du gå ner lite i storlek har vi även radiostyrda racerbilar som bland annat lyser i mörkret. En cool och fartfylld julklapp, där barnen kan underhålla sig med att köra bil i flera timmar. 

Våra radiostyrda leksaker

Bilvård är en vinnare

Om du verkligen ska få en bilentusiasts hjärta att smälta, ska du se till att en av julklapparna är en bilvårdssats. För det finns ju få saker som värmer ett bilhjärta mer än en välvårdad bil.
Biltema har flera olika bilvårdssatser, men du kan också plocka ihop fina julklappar med vax, schampo, polish, däckförnyare, lackrengöringsmedel, repborttagningsmedel och mikrofiberdukar, för att bara nämna några från den långa listan över artiklar vi erbjuder.

Hitta rätt bilvård till din bil

Bilstereo

För den vuxna bilägaren är bilstereo fortfarande en mycket populär julklapp. Hos Biltema finns alla varianter med DAB+, FM, RDS och CD-spelare – och de har naturligtvis bluetooth-funktion för handsfree och streaming av musik.

Här hittar du vårt fulla utbud av bilstereos

Vi önskar er en härlig bil-jul på Biltema!

Relaterade artiklar

5 snygga julkalendrar du kan göra själv

5 snygga julkalendrar du kan göra själv

Gör din egen julkalender och fyll den med roliga julklappar. Vi ger dig inspiration till 5 snygga julkalendrar, som du enkelt gör själv.

9 saker du bör önska dig i jul

9 saker du bör önska dig i jul

Trött på julklappar som du egentligen inte behöver? Önska dig något du har nytta av.

Julklapparna till den händige

Julklapparna till den händige

Se till att en julklapp från Biltema gör den händige glad. Hos oss hittar du allt inom verktyg