Allt du behöver för tältningen

Allt du behöver för tältningen

Fågelkvitter, en soluppgång över trädkronorna, eller en solnedgång vid havet. Att tälta är också mycket mer än en naturupplevelse, det är en chans att spendera tid med nära och kära, och det är en chans till lugn och ro. Men en lyckad tältning kräver rätt typ av utrustning, och vi har allt du behöver till campingutflykten!

Enkelt popup-tält

Om du vill ge dig ut och tälta, men inte jobba för mycket med att sätta upp tältet, så är ett popup-tält precis det du behöver!
Popup-tältet fäller upp sig på ett par sekunder, och går nästan lika snabbt att packa ihop igen. Du slipper alltså lägga massor av tid på att sätta ihop ett tält, och kan lägga den energin på att upptäcka naturen istället.

Popup-tältet

Popup-tältet kommer i en smart förvaringspåse. Tältet har myggnät i innerdörren och är vattenavvisande. Tältet är rymligt och rymmer enkelt två personer.

Kolla in vår video som visar hur enkelt du fäller upp och ihop popup-tältet.

 

Bra att ha vid tältning

Hur mycket campingutrustning du behöver ha med dig beror såklart på hur länge du är ute och tältar. Men det är alltid bra att ha med sig en vattendunk som du kan fylla ordentligt med vatten i. Ett skönt liggunderlag är också perfekt att ha med sig, så att du slipper sova på marken. Under natten, även på sommaren, så sjunker temperaturen snabbt och då är det en fördel om du har en värmande sovsäck att krypa ner i.

62725

Sen är det ju alltid bra att ha med sig lite verktyg, man vet aldrig när man kan behöva dem. Campingverktyg som är bra att ha med sig, oavsett hur lång tid du planerar att tälta är bland annat ett tändstål och en multifunktionstång.

Är du ute i flera dagar och har plats att ta med dig ordentligt med utrustning så är ett campingbord och stolar en liten lyx att kunna ta med sig. Och om du planerar att laga egen mat är ett gasolkök eller ett stormkök, med kokkärl ett måste. Där lagar du enkelt mat till hela familjen, snabbt och gott! Glöm inte att ta med dig ett måltidssett med tallrikar och bestick som ni kan äta ifrån.

Upptäck vårt breda sortiment med allt du behöver för din camping

Ladda din elektronik

Idag har du säkert också med dig din telefon på tältningen, då är det en bra idé att ta med sig en powerpack så att du kan ladda den, och annan elektronik du har med dig!

Vårt sortiment av powerpacks och powerbanks

Komfort och större tält

Om du ska vara iväg i flera dagar så är ett lite större tält en fördel, där du får lite mer plats och där ni kan sova hela familjen. Tälten är enkla att sätta upp och kan fyllas med komfort, så att du sover gott. Investera i en luftmadrass, antingen med inbyggd elektrisk pump, eller packa ner en manuell luftpump.
Under en längre campingtur kan det också vara både praktiskt och mysigt att packa med en grill och lite grillkol, så att ni kan grilla middagen tillsammans. Se bara till att ni grillar på platser där det är tillåtet.

62728

Ta med duschen ut i naturen

Här talar vi om en praktisk dusch med en uppladdningsbar pump, duschslang och duschhandtag, som du bara kan sänka ner i vattnet eller havet, eller en hink med vatten för den delen. Detta bör inkluderas oavsett vad du planerar att göra i sommar!

I skog och regn

Ett tunneltält är perfekt om du ska tälta i skogen eller på en åker, det är lätt och praktiskt, med sovplatser för tre personer. Tältet har också gott om plats för packning och umgänge. Skulle det bli en regnig tältning så rekommenderar vi, att ovanför tältet försöka hänga upp en presenning, som skyddar ytterligare mot regnet.
I regnigt väder kan vi också tipsa om att packa ner gummistövlar och en regnponcho.

Kolla in vårt utbud av praktiska och snygga tält

Passa på att fiska

Gillar du att fiska när du är ute och tältar? Vårt sortiment passar de flesta kompetensnivåer, oavsett om du är nybörjare eller proffsfiskare. Vi har fiskeutrustning för både sötvattens- och djuphavsfiske och krabbfiskstänger för dem som föredrar detta.

Se vårt sortiment med fiskeutrustning

Relaterade artiklar

5 tips för lättare vandringsryggsäck

5 tips för lättare vandringsryggsäck

Planerar du att uppleva naturen från vandringsspåret i sommar? Glöm inte att tänka efter innan du packar.

6 fisketips för nybörjaren

6 fisketips för nybörjaren

Är fisket ett nyvunnet intresse som du vill utveckla och lära dig mer om? Då har du hittat rätt!

Mer fart och fläkt på vattnet

Mer fart och fläkt på vattnet

Det finns inte mycket som slår en fartfylld dag, fylld med vattensport och aktivitet! Vi har allt du behöver!