Så kan du göra det extra mysigt i höstmörkret

Det är tid för vila och mys. Visste du att du hittar både inredning och belysning hos oss på Biltema?

De mörka tiderna kan kännas långa och tunga, men det behövs inga större åtgärder för att lysa upp vardagen. Hos oss hittar du de finaste utomhusbelysningen perfekt för säsongen.

Nu är det dags att göra det extra mysigt både inne och ute. I våra butiker hittar du ljusslingor som pryder trädgården eller balkongen och lyser upp i höstmörkret.

Oavsett om du gillar det kalla, vita ljuset eller det varma gula så har vi ljusslingor i många varianter och storlekar. Du får även blinkande eller färgglada ljus för uteplatsen.

Med exempelvis en ljusslinga som påminner om istappar skapar du dekorativ belysning runt husets tak eller på ett räcke. Dessa kan seriekopplas och utökas.

93639

Dekorera med ljus, ljung och lyktor

Nu när löven försvinner från träden och det blir mer grått än grönt kan det vara fint att dekorera med vinterväxter, granar och ljus.

Kolla in ljusslingorna med LED och girlanger som kan fästas i räcket på balkongen och skapa en varm och ombonad atmosfär. Du kan även köpa snygga utomhuslyktor i 3-pack i antingen svart, vit eller krom.

Tänd levande blockljus eller LED-lampor och sätt i lyktorna.

Placera vinterväxter som ljung i dekorativa korgar för att skapa ett mjukt uttryck utanför ytterdörren eller på balkongen.

I vårt dekorationssortiment hittar du många sorters av dekorationsblommor för utomhusbruk.

Som grädde på moset kommer en etanolkamin skapa en mysig och värmande atmosfär i mörkret. Den klarar sig lika bra inomhus som utomhus. Förbränning av etanol avger varken rök, sot eller lukt.

93643

Skapa mysig atmosfärg med en brasa 

För dig som har turen att ha en öppen spis i ditt hem har du möjlighet att skapa både en mysig atmosfär och god värme i huset hela vintern.

Den geniala spisfläkten som man kan sätta på brasan är ett måste för den som vill ha effektiv uppvärmning. När elpriserna stiger är det helt perfekt att elda med ved för att sprida den jämna, goda värmen i hela huset. Hos oss på Biltema hittar du även allt du behöver för att tända brasan. Från ved till eldbriketter, tändstickor och böjbara spispinnar.

93647

Mysigt i mörkret

Att du hittar inredning i våra butiker kan komma som en överraskning för många. I våra varuhus finns det ett överflöd av både köksartiklar, prydnadsföremål och inredning.

Vi säljer allt från dörrmattor till vaser, värmeljushållare, kast och korgar. Det är inte de stora investeringarna som krävs för att det ska bli trevligt. Oavsett om du behöver lite fårskinn för att mjuka upp i vardagsrummet eller ett sidobord för en dekorativ vas eller kaffekopp. Vi har det du behöver, och dessutom är det prisvärt!

Relaterade artiklar

8 tips som sänker elräkningen

8 tips som sänker elräkningen

Det finns en hel del enkla och effektiva knep som du själv kan göra för att sänka dina elkostnader där hemma. Här har vi listat våra mest energisnåla tips!

Briljera i köket

Briljera i köket

Visste du att vi har massor av köksutrustning i våra varuhus? Vi har det du behöver för att briljera i köket!

Tips för ordning i hemmet

Tips för ordning i hemmet

Här delar vi med oss av några praktiska lösningar för en mer ordningsam vardag!