Höstdekoration – Inred ditt hem med Biltemas underbara produkter

Höstdekoration – Inred ditt hem med Biltemas underbara produkter

Luften är kristallklar och fräsch, den frodiga sommargrönskan har försvunnit och naturen är fylld med en färgprakt som glöder i röda och orange nyanser. Vinden tilltar och kvällarna blir allt mörkare. Hösten bjuder in till att njuta av värmen inomhus och att inreda hemmet efter årstiden. Se våra inredningstips och skapa den rätta höstlooken i ditt hem med Biltemas inredningsprodukter.

De allt mörkare höstkvällarna gör att man helst bara vill krypa upp i soffan under en mysig filt. Eftersom människor tillbringar allt mer tid hemma, är det många som vill göra sitt hem till en mysigare plats för avkoppling där de kan dela kärleksfyllda ögonblick med familjen. Att inreda hemmet behöver inte bli något större projekt: att byta ut lite textilier och andra dekorationer mot sådana som passar årstiden räcker fint. Ta del av våra höstinredningstips och köp heminredningsprodukter från Biltema, till överkomliga priser!

65187

Gör det hemtrevligt - Inred med korgar och filtar

Dekorera med mjuka och lyxiga material

Det är enkelt att uppdatera inredningen i ditt hem efter årstiden genom att använda och ändra på små dekorationer eller inredningsartiklar. På hösten kan man till exempel aldrig ha för många filtar!
Förvandla din soffa till en lyxig oas med hjälp av fleecefiltar i olika färger som du kan svepa om dig under de svala höstkvällarna. Ett fårskinn är också alltid snyggt – Lägg det på stolar och i soffan, eller använd det som en matta för en extra mjuk känsla.

Hitta fler filtar

Korgar

Olika slags flätade korgar för förvaring av dina småsaker och sytillbehör är också en av måste ha- inredningsprodukterna i höst. Korgarnas naturliga toner skapar en kontrast till höstens mörka nyanser. Du kan också använda korgarna för att dölja trista blomkrukor! Korgarna är också perfekta som hallförvaring.

Vårt sortiment av korgar

Ljus och doft

Du kan enkelt också skapa iögonfallande arrangemang av enkla vaser, lyktor och värmeljus. Förutom vanliga ljus kan du även skapa en lyxig atmosfär genom att använda doftljus som snabbt fyller hemmet med en hemtrevlig doft.

En snygg inredningsdetalj är våra dekorativa stegar, som passar in överallt i hemmet. Vira ljusslingor runt stegen eller häng på krokar som du kan hänga dina väskor på till exempel. Stegen kan även användas som handdukshängare i badrummet.

Bekämpa höstmörkret med belysning både inomhus och utomhus
När hösten kommer är det en bra idé att tänka på belysningen i ditt hem. Lampor kan även döljas och byggas in på ett smart sätt och skapar då en mjuk atmosfär i vardagsrummet. En LED-ljuslist kan till exempel användas för att reflektera ljus från taket eller golvet in i vardagsrummet. Ljuslister är också perfekta för att belysa exempelvis bokhyllor till exempel.

Vackra dekorativa lampor lyser upp höstinredningen och är perfekta att kombinera med lamphållare i retrostil. Smarta lampor är också ett allt populärare val: du kan enkelt anpassa belysningen i ditt hem efter ditt humör eller aktiviteter med hjälp av smart belysning som du styr från telefonen.

Smart belysning

Utomhusbelysning

Under de mörka höstkvällarna blir det också tydligt hur viktigt det är med belysning i trädgården eller på balkongen. Trädgårds- och balkongbelysning kan användas för att skapa en mysig och trygg atmosfär i din utemiljö. Dekorativa LED-trädgårdslampor lyser effektivt upp träd, buskar och fasader upp till 30 meter. Lamporna i LED-ljusserien Decklight kan installeras på ställen som terrassgolv, trappor eller stenplattor. Däcksbelysningen använder en ljuskänslig strömbrytare och kan ställas in så att den tänds när det börjar skymma. Du kan också använda ljusslingor för att skapa en stämningsfull atmosfär i trädgården eller på balkongen.

Vår markbelysning

Havsbris i badrummet

Gör din badrumsinredning mer höstlik genom att dekorera med nya textilier och små dekorationer. De marina färgerna på Biltemas handdukar – blått, rött, grått och vitt – får dig att tänka tillbaka på den gångna sommaren. En beige handduk smälter å andra sidan in bra med de andra höstfärgerna. Frottéhanddukarna är mjuka och har en bård längst ner. Du kan rulla eller vika handdukarna och lägga dem i flätade korgar!

En mjuk badrumsmatta känns skönt under fötterna och minskar ekot i ett stort rum tillsammans med ett duschdraperi. Levande ljus fullbordar känslan av lyx i badrummet.

Iögonfallande väggdetaljer

Om du inte känner för att tapetsera eller måla dina vägar, varför inte välja några intressanta väggdetaljer? Skapa ditt eget fotocollage på väggen med fotoramar i olika storlekar: välj ut de bästa fotona från den gångna sommaren och häng upp dem på den bästa platsen i ditt hem. Foton tar dig tillbaka till de viktiga ögonblicken och varma minnen mitt i höstmörkret.

65186

Du kan också placera tavlor eller inramade affischer, foton, böcker och små prydnadsföremål på en praktisk fotohylla. Införskaffa en förvaringshylla som funkar perfekt för förvaring av förvaringskorgar, vaser och värmeljushållare. Speglar är också perfekta när du vill ändra utseendet på ett rum och skapa en känsla av rymd, speciellt i små rum. 

Vårt fulla sortiment inom inredning

Relaterade artiklar

Ditt drömbadrum - steg för steg

Ditt drömbadrum - steg för steg

Vi guidar dig i hur du skapar dina drömmars badrum.

Smart belysning – med ett knapptryck

Smart belysning – med ett knapptryck

Med belysningen i Biltemas Smarta hem styr du belysningen från din smartphone.

Flytta hemifrån – flytta och inred billigare

Flytta hemifrån – flytta och inred billigare

Här är tipsen som hjälper dig att inreda din första bostad, billigare och smartare.