Sommarkul i trädgården

Äntligen har sommaren kommit och vi har allt du behöver för att ta till vara på lata sommardagar hemma i trädgården.

I sommar kanske det är många som redan har planerat en utlandssemester. Men sommaren är lång, och förhoppningsvis hinner det bli många varma sommardagar hemma i Sverige också. Med tusentals produkter i sortimentet hittar du sommarprodukterna för hela familjen hos oss.

Pool

Inte ett moln på himlen, temperaturmätaren har krupit över 20 grader och inte en vindpust går att känna. Då är det ganska skönt med en pool rakt utanför dörren, eller hur? Vi har ett stort urval, oavsett om du letar efter någon mindre pool till barnen eller en större bassäng för hela familjen.

Önskar du en pool som kan användas året runt?
Då kanske ett spabad är något för dig?

Kolla även in vår coola vattenrutschbana! Allt du behöver är en sluttning du kan placera rutschkanan i innan du kopplar den till vattenslangen i trädgården.

76300

Så håller du din pool ren

Om du har en stor pool så är det viktigt med bra poolvård och rengöring. Först och främst är det smart att be alla badgäster att duscha innan de dyker ner i bassängen. Det löser du enkelt med en trädgårdsdusch. Vår eleganta variant kommer i svart PVC, med en liten 18 liter vattentank och ett hjul för att reglera temperaturen. Vattnet i vattentanken värms upp av solen.

Poolvård

När det kommer till poolvård finns det fler saker du kan göra för att hålla ditt vatten fräscht och klart. Bland annat är det viktigt att ha kontroll över vattnets pH-värde. pH-värdet ska ligga mellan 7 och 7,4, och detta kan du enkelt mäta med teststickor.

Med klortabletter ser du till att hålla poolvattnet desinficerat och klarare, och bidrar till rent vatten och förhindrar beläggning. Om klor- och pH-värdena är korrekta, men vattnet fortfarande är grumligt bör du använda flockningsmedel. Flockningsmedlet fångar upp små smutspartiklar som annars passerar genom filtret, och binder upp järn och andra metaller som kan missfärga vattnet.

Fler tips för hur du tar hand om poolen hittar du här.

Sol och avkoppling

Sommaren kan vara hektisk, men ser man till att ha sköna relaxzoner på plats är det lätt att slå sig ner även om man bara har en halvtimme tillgänglig. Älskar du liv i hängmattor, men har inga träd att hänga det mellan? Det har vi löst med ett smart stativ för hängmattan.

Se till att ha sköna relaxzoner på plats

Vi har allt du behöver när det kommer till utemöbler, och vi har något som passar till både stora som små uteplatser. Kolla till exempel in vår enorma hamock som snabbt och enkelt kan göras om till en dagbädd om du sänker ryggstödet.

De varmaste dagarna är det fortfarande skönt att sitta ute trots att solen har gått ner och då gör solcellslampor det ännu mysigare. En härlig fleecefilt gör det också lätt att hålla värmen när solen har gått ner.

Kylväska

Oavsett om du ska ut på resa eller bara vill slippa springa in och ut för att hämta mat och bestick så är vår kylväska med porslin perfekt! Kolla även in den smarta kyl- och värmeboxen som kan kopplas till el. Boxen håller mat och dryck kall eller varm, och är lika användbar i bilen och båten som för tillfällig förvaring i trädgården.

Våra kylväskor

76304

Hundar i solen

Under varma dagar är det extra viktigt att ta hand om våra fyrbenta vänner. Har du hund kan en kylmatta vara en smart investering. Glöm inte heller att hunden alltid ska ha tillgång till färskt vatten – vi har ett antal vattenskålar i alla storlekar. Om du ska resa kan en hopfällbar vattenskål vara smart.

Vi har även ett bra utbud av olika godsaker till din bästa vän, kolla in det här.

76315

Trädgårdslek

Ingen sommar utan lek och skoj, och vi har massor av utomhusspel att välja på.
Kubb är alltid en hit i gott sällskap, och fungerar bra för både stora som små. Om du ska resa kan paketet med fem olika utomhusspel i ett vara en smart investering. Här får du volleyboll, badminton, frisbee, ringspel och hästskokastning i ett och samma paket.
För de allra minsta är vår lilla skalformade balja perfekt, eftersom det kan användas både som sandlåda och en liten barnpool. Placera baljan i skuggan och låt barnen svalka sig ordentligt.

Våra utomhusleksaker

En rebounder är också ett trevligt tillskott till trädgården för bollentusiasten. Genom att centrera eller skjuta på reboundern får du tillbaka bollen på olika höjder så att du kan träna volleyboll eller mottagning. Reboundern passar bland annat fotboll, handboll, volleyboll och tennis.

76308

Relaterade artiklar

Poolrengöring - så tar du hand om poolen

Poolrengöring - så tar du hand om poolen

När det kommer till poolvård finns det fyra grundläggande steg som du bör utföra regelbundet för att vattnet ska hålla sig fräscht och klart. Vi guidar dig!

Inred trädgården

Inred trädgården

Är det dags att göra i ordning trädgården inför säsongen? Kolla in vårt breda utbud av utemöbler som skapar din trädgårdsoas.

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan som vi alla vet se väldigt olika ut. Oavsett vad du tycker om att göra på stranden, har vi strandprylarna som gör dagen till en sommarsuccé.