Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Byggpennor - viktiga för gör-det-själv-arbetet

Byggpennor är näst intill oumbärlig för alla hantverkare, snickare eller gör-det-själv-entusiaster. Byggpennorna är alltid bra att ha till hands om du behöver något att markera med.
På Biltema har vi ett urval av högkvalitativa byggpennor till billiga priser. Du kan se utbudet på denna sida och läsa mer om vilka typer av pennor vi erbjuder, så att du kan hitta den som passar dina behov.

Vilka byggpennor har vi på Biltema?

Vi säljer flera typer av byggpennor, var och en med sin specialfunktion. Läs mer om vårt utbud på denna sida och ta reda på vad du behöver för ditt arbete.

Vanliga snickarpennor

Vi säljer vanliga snickarpennor i förpackningar om sex eller 10 stycken. Om du inte har en pennvässare i din verktygslåda har vi även ett paket med medföljande pennvässare, så du slipper leta.

Märkpenna

Vår märkpenna kan fyllas på med stift och har en stabil pennhållare med spetsar och bältesklämma, så den är bekväm att arbeta med. Med märkpennan följer ett svart/grafitistift men du kan köpa till ett 10-pack stift där det finns gula, röda och svarta/grafitistift i.
Vi säljer stift till den i olika färger: röd, gul och svart. I samma tre färger säljer vi även en djuphålspenna med en spets på 20 millimeter x Ø 1,5 millimeter.
Märkpennan är lätt att märka med och säkerställer noggrannhet med en spets på 40xØ5 millimeter. Samtidigt är den lätt att greppa och lätt att använda, vilket gör ditt arbete enkelt.
Märkpennan är praktisk med sin spets, vilket gör den idealisk för att markera smala och djupa hål – och den fungerar på de flesta ytor, så du slipper problem.
I vårt sortiment har vi även djuphålspennor som antingen är röda eller svarta. Spetsen på dessa är 20xØ1,5mm.

Ritspenna

Vår ritspenna har en hård metallspets, så den säkerställer precision när du behöver använda den. Det finns även lock till pennan för att förhindra att spetsen förstör din ficka eller repar något.
Med en längd på 120 millimeter är den bekväm att hålla i handen och kan användas till i stort sett alla markeringar.