Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Linjaler – skapa precision och skärpa på samma gång

Oavsett om du arbetar på ett företag, en verkstad eller som gör-det-själv-snickare i hemmet, kräver arbetet vanligtvis precision. Med precision kan du utföra ett tillfredsställande arbete eftersom du vet att det har utförts med omsorg.
För att garantera precision behöver du en linjal. De kan användas till skolarbete, på kontoret, till pyssel, till hobbyarbete och till mycket mer. På Biltema säljer vi högkvalitativa produkter som passar precis det du behöver dem till.

Du kan se vårt utbud och läsa mer här på sidan.

Linjaler som inte går sönder

Har du någonsin upplevt att du blivit frustrerad över att din billiga plastlinjal går sönder? Du behöver inte finna dig i det längre. På Biltema säljer vi linjaler där priset inte kompromissar med kvaliteten.

Aluminium och stål - bra kvalitet för din inre perfektionist

På Biltema är vi kvalitetsmedvetna. Därför består våra linjaler av antingen aluminium eller stål. Båda materialen är hållbara och av hög kvalitet.

Aluminium

Aluminium är en mjuk metall som inte väger så mycket. Det betyder att du kan göra ditt jobb och fokusera på noggrannhet utan att behöva bli irriterad på ett tungt verktyg. Det gör arbetet enklare.

Stål

Stål har en estetiskt tilltalande yta, är slitstarkt och tål repor. En stållinjal är bländande och rostfri och har därför lång hållbarhet. Du får helt enkelt en ny följeslagare under en lång tid framöver, som du inte behöver byta ut efter en kort tid.

När noggrannhet är en självklarhet

Vi anser inte att du bara ska nöja dig med de verktyg du använder. Alla förtjänar möjligheten att skapa noggrannhet och precision, där du själv är nöjd med resultatet av ditt arbete.
För att uppnå precision räcker det inte alltid med en måttenhet. Därför är våra linjaler även indelade i millimeter, om inte centimeter är tillräckligt exakta för det du behöver.
Således är de lämpliga för alla typer av arbete eftersom de tillåter så mycket noggrannhet. Du kan till exempel köpa vår skalstock med sex skalor och tydlig indelning så att du kan vara så noggrann som möjligt. Alla våra mätenheter finns från 30 centimeter och upp till 1 meter, så det finns något för alla.