Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Vinkelhakar - ett praktiskt verktyg

Om du är hantverkare eller ofta kastar dig ut i gör-det-själv-projekt vet du hur viktigt det är att ha bra mätutrustning till hands. Utan vinkelhake blir det omöjligt att nå de exakta vinklarna och det kan resultera i ett sämre slutresultat när du bygger eller renoverar.
På Biltema hittar du ett brett sortiment av vinkelhakar i flera olika material, former och storlekar så att du kan välja den som passar ditt ändamål. Det finns definitivt en som matchar dina behov.
Utforska vårt utbud här på hemsidan och hitta din nya vinkelhake, i bra kvalitet och till ett förmånligt pris.

Vilken gradskiva ska du välja?

De allra flesta av vinkelhakarna du hittar hos Biltema är gjorda i aluminium. En del av dem är specialdesignade. De lämpar sig bäst för arbeten med till exempel kakel och sten. Andra är lämpliga att använda på lister, mattor och kakel.
Kanske behöver du också en variant som har inbyggt vattenpass? Eller en som kan användas som linjal samtidigt?
Vilken du ska välja beror på hur många funktioner du behöver för ditt projekt.

Förbered dig för dina bygg-själv-projekt med rätt verktyg

En vinkelhake är inte vilket verktyg som helst. De finns i många olika versioner och utföranden. När du ska utföra ett hantverk är det först och främst viktigt att du har rätt utrustning för att resultatet ska bli exakt och vackert.
Om du dessutom är i färd med att bygga eller renovera ditt eget hus är det extra viktigt att dina verktyg fungerar felfritt. Det är speciellt vitkigt eftersom ditt hus kan falla i värde om måtten inte stämmer.

Om det är för många fel på vinklar och mått kan det i slutändan innebära att de kan orsaka följdskador som behöver repareras.
Därför är det helt avgörande att du har bra mätverktyg när du bestämmer dig för att ge dig ut i ett bygg-eget-projekt. Med rätt mätverktyg som är lätt att manövrera har du de bästa förutsättningarna för att utföra arbetet – utan små snedvridningar.