Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

AMF batterier från ditt Biltema

Letar du efter ett AMF batteri till din retrobil, eller en äldre bilmodell? På Biltema har vi batteriet du söker. Vi har ett brett sortiment av batterier i olika storlekar och typer, så att du hittar det batteri du letar efter. På vår hemsida kan du också enkelt klicka dig in på det batteri som du är nyfiken på och läsa allt som batteriets specifikationer.

Hos oss är det enkelt att beställa online - och hämta i butik. Du kan alltid hitta information om batterierna, deras lagerstatus och din beställning här på vår hemsida.
Om det är ett batteri till en äldre bilmodell du söker, så ska du kolla in våra AMF batterier. Batterierna är endast lämpliga till äldre bilmodeller och kan enkelt öppnas när du behöver fylla på med batterivatten. Det är enkelt att hitta det du söker efter hos oss.  

Vi har ett brett sortiment av batterier, även till äldre bilar

På Biltema har vi ett stort sortiment av olika typer av batterier, så du hittar något för alla ändamål. Det är enkelt och går snabbt att få en överblick av vårt sortiment här på webben, där du också kan beställa dina varor direkt.
Med våra AMF bilbatterier har du alltså möjlighet att förnya ditt batteri om du äger en äldre bil eller arbetar med retrobilar. Hos oss får du ett AMF batteri med god starteffekt och garanterat pålitlig strömförsörjning, samt en lång livstid. Är du i behov av ett AMF batteri till din bil, oavsett om du kör en Opel eller Volkswagen, så hittar du det du söker efter hos oss.

Lite mer om ditt AMF batteri från Biltema

Med ditt AMF batteri från Biltema får du ett batteri som passar din bil, om den är av äldre modell. AMF batterier har många fördelar och du kan läsa mer om batteriets tekniska specifikation när du klickar dig in på det önskade batteriets produktsida.

Här är lite mer fakta om våra AMF batterier:

  • Dimensioner: längd 215 mm, bredd 169 mm, höjd 190 mm
  • Solid och säker prestanda och mycket låg vattenförbrukning
  • Hög kallstartskapacitet i alla typer av väder
  • Passar även till bilmodeller med många hästkrafter
  • Retrobilbatteri av hög kvalitet med stark prestanda och teknik

Det är smidigt och billigt att handla ditt bilbatteri på Biltema

På Biltema har vi fokus på att det ska vara lätt för våra kunder att hitta de varor som de letar efter. Därför har vi ett stort sortiment, samtidigt som du enkelt hittar det du letar efter både online och i våra varuhus. Vi håller priserna låga i förhållande till våra konkurrenter, samtidigt som god kvalitet är något du kan räkna med.

Du kan snabbt och enkelt köpa ditt batteri här, online. När du har beställt kan du hämta din beställning inom 2 timmar, på det varuhus du har valt.
Du kan också välja att få ditt nya bilbatteri levererat ut till din bil genom vår Köp och Hämta Drive in. Tjänsten är helt gratis och du får alltså dina varor leverade till bilen utanför det varuhus du har lagt din beställning hos.

Återvinn ditt batteri

Alla bil- och fordonsbatterier räknas som farligt avfall och ska därför, när de är förbrukade, lämnas in på återvinningscentralen eller till de affärer som säljer bilbatterier för att återvinnas på rätt sätt.
Innan du återvinner dina bilbatterier råder vi dig att kolla upp de regler och riktlinjer som finns i ditt område, gällande återvinning av farligt avfall.