Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Tenn-kalciumbatterier

Här hittar du tenn-kalciumbatterier för din bil. Bilbatterierna är täta och dess effektiva ventilation minimerar risken för att dess ångor ska tränga ut. Tenn-kalciumbatterierna är underhållsfria och har ett hölje som är tillverkade av förstärkt polypropylen. Detta gör dem mycket tåliga och de klarar av kraftigare vibrationer och slag.

Underhållsfria bilbatterier

Tenn-kalciumbatterierna är helt underhållsfria och deras inbyggda handtag gör batteriet lätt att transportera och bära. Fördelen med ett tenn-kalciumbatteri är att de har en lång livslängd och att dess laddning håller längre än i ett traditionellt bilbatteri.

Återvinn ditt batteri

Förbrukade fordonsbatterier räknas som farligt avfall och ska därför lämnas in på återvinningscentralen eller till säljaren av det nya batteriet för att återvinnas på rätt sätt.
Innan du återvinner dina batterier råder vi dig att kolla upp de regler och riktlinjer som finns i ditt område, gällande återvinning av farligt avfall.