Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Arbetskläder för barn

Köpguide arbetskläder – välj rätt arbetskläder till ditt barn

Många barn älskar att leka hantverkare och snickare, och du kan hjälpa dem på traven. Hos oss hittar du arbetsbyxor till barn, med anpassning både i storlek och funktion. Du hittar också varma fleecejackor och verktygsbälten i olika färger och storlekar. I guiden berättar vi om våra arbetskläders egenskaper samt besvarar vanliga frågor.

Arbetsbyxa till barn – slitstark byxa med fickor

Våra slitstarka mörkblåa arbetsbyxor har förstärkta knän. Detta gör jobbarbyxorna perfekta för utomhuslek där slitage och påfrestningar förekommer. Byxornas nedre parti är utrustade med reflexer och flera fickor, för förvaring av verktyg.

Verktygsbälte för barn – utrustat med tio fickor

Har ditt barn ett par arbetsbyxor som saknar fickor för verktyg? Då kan du komplettera med ett verktygsbälte för barn. Bältet är utrustat med tio fickor för förvaring av allt från skruvmejslar till måttband och mindre hammare.

Vanliga frågor om arbetskläder barn

Vilken storlek på arbetskläder för barn finns det?

Vi har flera olika storlekar på både arbetsbyxor och fleecejackor för barn. Du hittar storlekarna vid respektive produkt.

Hur väljer man arbetskläder till ett barn?

Fundera över vilka aktiviteter barnet ska ha arbetskläderna till och ta reda på barnets storlek. När du vet det är det lättare att välja arbetsplagg.