Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Sweatshirts

Köpguide sweatshirts – perfekt för både fritid och arbete

En bekväm och klassisk sweatshirt lämpar sig väl för både arbete och fritid. De är snygga som de är men går också enkelt att kombinera med andra plagg. Du kan till exempelvis bära dem över en skjorta för en ännu mer klassisk stil.

Sweatshirts för både dam och herr

Hos oss på Biltema finner du sweatshirts för både herr och dam. De finns i både rund och hög hals för att du ska hitta den som passar dig bäst. Du hittar även sweatshirts med en halv dragkedja, vilket gör den enkel att dra över huvudet. Det går även att applicera ett tryck eller brodyr på våra sweatshirts. Detta gör dem perfekta för till exempel ett sportlag som vill trycka namn och nummer på tröjorna.

Vanliga frågor om sweatshirts

Vad är en sweatshirt?

En sweatshirt är en långärmad tröja som ofta är tillverkad i någon form av bomullsblandning, vilket gör den varm och mjuk.

Vad ska man välja för storlek på sin sweatshirt?

Det beror på hur löst du vill att den ska sitta och om du ska ha något annat plagg under tröjan. Generellt bör du ha din vanliga storlek.