Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Strumpor

Kolla in vårt breda utbud av strumpor för både herr och dam! Vi har strumpor för alla tillfällen, oavsett om du ska ut på en lång vandring i skogen eller iväg och handla i matbutiken.

Fördel med Merinoull

Våra Merinostrumpor passar utmärkt för långa dagar i naturen. Strumpornas merinoull gör att strumporna inte suger åt sig fukt, de andas bra och de motverkar dålig lukt. Strumporna värmer dina fötter när det är kallt och kyler dem när det är varmt. Dessa egenskaper gör de till de ultimata strumporna när du ska ut i naturen, eller arbeta både inomhus och utomhus.

Rangersockor

Våra rangersockor är också perfekta att använda vid äventyr ute i naturen. Ullen i strumporna stöter bort fukt och gör dem snabbtorkande och värmeisolerande. Ullen är också till viss del vattenavvisande, vilket håller dina fötter torra och sköna. Torra fötter är också en förutsättning för att du ska minimera risken för skoskav. Rangersockorna hittar ni i olika modeller.

Bomullsstrumpor

Vi har även ett stort utbud av lågt eller högt skurna bomullsstrumpor. Ankelstrumporna är svala och sköna, och de syns knappt över dina skor, vilket gör att de passar till alla tillfällen.

Upptäck vårt Yosemite-Outdoor sortiment