Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Funktionella outdoorkläder för äventyr i naturen

Köpguide outdoorkläder för dam – Klä dig bekvämt och funktionellt för en dag i naturen

När du ska ut i naturen är det viktigt att du klär dig ordentligt, så att du varken fryser eller är för varm. Bland våra outdoorkläder för dam, hittar du bland annat prisvärda vildmarksbyxor och vildmarksjackor.

 

Rätt outdoorkläder för din aktivitet

Våra outdoorkläder är vind- och vattenavvisande, för att du ska hålla dig varm och torr hela dagen, oavsett väder och årstid. Låt din aktivitet i naturen avgöra vilka kläder, och hur mycket kläder du tar på dig. Kommer det att blåsa mycket? Eller kommer ni vara inne i djupa skogen där det kanske är lite svalare och blötare?

Passform och funktionalitet

En god passform och hög funktionalitet går hand i hand bland våra outdoorkläder och passformen är anpassad för att du ska kunna vara aktiv och röra dig fritt.

Nya, snygga kläder kan få vem som helst på bra humör, och det kan vara det som behövs för att man ska ta sig i kragen och komma ut i naturen. Snygga outdoorkläder kan du till och med komma att hitta andra användningsområden för.

Upptäck vårt Yosemite-Outdoor sortiment

Vanliga frågor om outdoorkläder

Vad finns det för outdoorkläder för dam?

I vårt sortiment av outdoorkläder hittar du praktiska vildmarksjackor och vildmarksbyxor. I vårt övriga sortiment med fritidskläder hittar du kompletterande underställ, skor, mössor och fleecejackor.

Vilka storlekar finns det på outdoorkläder för dam?

Storlekarna är mellan XS-XL.

Vad ska jag tänka på när jag köper outdoorkläder för dam?

Utgå ifrån din aktivitet och vilket väder du kan komma att möta. Dina kläder ska kunna hålla dig varm, torr och sval när det behövs.

Vad betyder måttenheten vattenpelare?

Vattenpelare används när vi testar vattentätheten hos ett material. Man testar helt enkelt hur högt vattentryck materialet klarar av, genom att räkna ut hur hög en pelare med vatten måste vara innan vattnet tränger igenom materialet. Vattentätheten anges sedan i millimeter, utifrån hur hög vattenpelaren är när vattnet tränger igen. Så ju högre enhet vattenpelaren har, desto mer vattentätt är materialet.

Hur ska jag tvätta mina outdoorkläder?

Vårt tips är att alltid följa de tvättråd om står angivet på kläderna. Våra vildmarksjackor ska inte tvättas med sköljmedel, då det täpper igen membranet och tar bort andningsförmågan.