Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

T-shirts och pikétröjor

En snygg och bekväm T-shirt hittar du i de flesta garderober, och det är ett perfekt basplagg att äga. Vill du klä upp dig lite extra så är en pikétröja ett uppskattat och klassiskt klädesplagg. Här hittar du vårt sortiment av T-shirts och pikétröjor.

Praktiskt med T-shirt

En T-shirt är ett uppskattat basplagg i garderoben och en tidlös klassiker. Den kommer alltid till användning och kan användas såväl hemma, på arbetet eller ute i naturen. T-shirten är lätt att antingen klä upp med ett par jeans eller kostymbyxor eller så kan du bära den under dina arbetskläder.

Uppklätt med pikétröja

Pikétröjan kan närmast beskrivas som en blandning mellan en T-shirt och en skjorta. Pikétröjan har en snygg krage och knappar i halsen, vilket gör den passande till finare tillställningar, såväl som en middag hemma eller en runda på golfbanan. Givetvis kan du använda pikétröjan även på arbetet, eller på dina äventyr ute i naturen. Pikétröjans design är tidlös och alltid ett bra plagg att ha hemma i garderoben.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.