Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Värmande underställ

Funktionella underställ

Håll dig varm och torr när du är ute i naturen med ett praktiskt och funktionellt underställ. Underställ är tunna, värmande och praktiska att ha på sig när man är ute och rör sig i naturen. De håller dig varm när det är kallt ute, och sval när det är varmare i luften.

Lager på lager principen

Klädernas uppgift är att hålla dig varm och torr och det är inte alltid lätt att veta vad man ska klä på sig. Ett tips är att klä dig i flera tunna lager, så att du enkelt kan reglera värmen genom att antingen ta på dig mer eller klä av dig något. Närmast kroppen bör du ha ett underställ som håller dig torr och varm inifrån.
Materialet i understället är viktigt, eftersom det ska vara tunt, bekvämt och tillåta dig att röra dig fritt. Bra underställ i syntetmaterial transporterar effektivt bort fukt, vilket håller dig torr även om du börjar svettas.