Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Teknikträning - vässa tekniken på egen hand

Vill du bli bättre och utvecklas i din sport? Få snabbare fotarbete, bättre sidledsförflyttningar eller skjuta bättre? Med rätt teknikträning kan du ta dina kunskaper och färdigheter till nya höjder. Hos oss hittar du träningsprylar och träningshjälpmedel för att göra just det.  

Rätt teknikträning ger resultat  

Om du vill springa snabbare på fotbollsplanen, slå hårdare slag i tennis eller kanske hoppa högre i basketen krävs det att du övar på det. Att du finslipar din teknik och lägger ner tid på din sport är viktigt om du vill utvecklas.  

Hos oss på Biltema hittar du markeringskoner som du kan använda för att öva fotarbete, träna dribblingar eller markera start och stop för dina intervaller.
Du kan också öva på din löpning och spänst med hjälp av träningshäckar som du sätter upp i en bana.  

Fotbollsfigur för fotbollsträning  

Om du spelar fotboll och vill öva på tekniken för frisparkar eller dribblingar ska du införskaffa dig en fotbollsfigur. Fotbollsfiguren är fäst på en stolpe som du fäster i marken och är vikbar för transport.  

Utveckla bollkänslan  

Med en rebounder tränar du effektivt upp din bollkänsla, bollkontroll och passningsspel. Träningsredskapet är perfekt för exempelvis fotboll, handboll, volleyboll och tennis.
Du passar eller skjuter mot reboundern och får tillbaka bollarna i olika höjd, så att du effektivt kan öva dig på mottagningar eller volleyskott.