Svalka dig med egen pool i sommar!

Svalka dig med egen pool i sommar!

Pooldrömmar, ja det finns en ocean av möjligheter att förverkliga drömmen om en egen pool i trädgården. Många drömmer om en egen pool men kanske känner att det är ett stort steg till att förverkliga. Men så behöver det inte vara! En pool skänker inte bara en lyxig känsla till trädgården, utan ger dig även möjlighet att när som helst ta ett svalkande dopp.

Badpooler till trädgård och altan

När sommarvärmen gör sig påmind på soliga dagar är det perfekt att ha en pool i trädgården, så att barnen kan leka och hålla sig svala på samma gång. Eller varför inte passa på att investera i en familjepool så att alla kan delta i leken? Det bästa är att pooler finns i så många olika varianter och det behöver verkligen inte kosta skjortan. Vill du ha en uppblåsbar barnpool med en kul och barnvänlig design finns det massor att välja mellan, eller så kan du till exempel välja ett spabad för mer lugna och avkopplande stunder efter jobbet. Med en större pool (inklusive vattenpump) för hela familjen, med poolvärmare, stege och andra tillbehör, kan du verkligen skapa en lyxig oas precis utanför dörren. Hos oss på Biltema hittar du en bra variation av pooler för alla åldrar som ger avkoppling, svalka och en känsla av lyx. Allt för att uppnå din dröm till ett bra pris!

Fräsch pool hela sommaren

En pool behöver regelbunden vård för att hålla sig fräsch. Förutom speciella kemikalier behöver poolen underhåll genom dammsugning och eventuellt borttagning av alger som kan borstas bort. Det finns en uppsjö av smarta pooltillbehör, en del är nödvändiga medan andra är tänkta att underlätta ditt underhåll av poolen. Det är vanligt att poolen är utrustad med en vanlig pump med filter. Sandfilter eller filterbollar är sedan något man kan köpa till extra utöver det för en extra bra poolrengöring. För en regelbunden rengöring krävs även olika tillbehör för att tvätta poolens botten och kanter samt kemikaliska hjälpmedel för att desinficera vattnet. På Biltema hittar du ett stort utbud av poolvårdsprodukter som gör det lätt att hålla poolen fräsch hela sommaren. Håll rent i poolen med Biltemas poolvård

Poolskötsel - fyra enkla steg

Ta del av fyra grundläggande poolerengöringssteg, som kommer att hålla din pool ren och fräsch hela sommaren. 

Läs mer

Nedladdningsbar skötselguide 

Läs vår skötselguide för din pool och ta del av tips för rengöring, säsongstart, övervintring och problemlösningar. 

Läs guiden här

Tillbehör till poolen

Det finns många bra tillbehör för att skapa de perfekta förutsättningarna för din pool. I det lite kyligare nordiska klimatet väljer många att värma upp vattnet i poolen med en värmepump. Eller varför inte det mer välja ett mer miljövänligt alternativ såsom en solvärmare till poolen? 

För att hålla vattnet fritt från löv, smuts och annat skräp är det också viktigt att använda sig av ett poolskydd. På så vis håller du inte bara poolen ren utan behåller även den värme under en längre tid som värmt upp vattnet under dagen.

Allt detta och många fler praktiska pooltillbehör till din utomhuspool såsom poolstege, termometer och reparationskit kan du enkelt införskaffa hos oss på Biltema. När sommaren är över går de flesta pooler sen att bara packa ihop och förvara i förrådet eller garaget.

Fler pooltillbehör

Relaterade artiklar

Avkopplande spa i trädgården

Avkopplande spa i trädgården

Det är viktigt att ibland varva ner och slappna av ordentligt. Gör det med ett spabad hemma i trädgården. Vi ger dig våra bästa spa-tips!

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan som vi alla vet se väldigt olika ut. Oavsett vad du tycker om att göra på stranden, har vi strandprylarna som gör dagen till en sommarsuccé.

Så tar du hand om studsmattan – för barnens säkerhet

Så tar du hand om studsmattan – för barnens säkerhet

En studsmatta kan med rätt underhåll och skötsel skänka hela familjen skratt och aktivitet flera år framåt. Här guidar vi dig i hur du tar hand om studsmattan.