Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Små och stora hylsnyckelsatser

Köpguide hylsnyckelsatser – så väljer du rätt hylssats

En hylsnyckelsats hjälper dig att dra åt eller lossa hylsor, skruvar och muttrar. Det finns flera olika hylssatser att välja mellan – från instegsmodeller med ett fåtal delar till kompletta kit med i princip varje hylsnyckel du kan föreställa dig. Med en hylsnyckelsats kan du få jobbet gjort på kort tid och med minimal ansträngning.

Välj hylsnyckelsats efter budget och behov

Vilken hylsnyckelsats du bör välja beror dels på din budget och dels på din ambitionsnivå när det kommer till hylssatser. De flesta satser har ett spärrhandtag som du fäster de olika hylsorna i. Men det finns även hylssatser som endast innehåller hylsor och inget spärrhandtag. Du kan därmed välja den sats som bäst motsvarar ditt behov.

Vanliga frågor om hylsnyckelsatser

Vad är hylsnyckelsatser?

En hylsnyckelsats är ett set med hylsnycklar som används för att lossa eller dra åt sexkantiga muttrar och skruvar.

Vilken hylsnyckelsats ska man välja?

Beroende på din budget kan du välja en mindre hylsnyckelsats med ett fåtal hylsor och tillbehör eller en större sats med det mesta som krävs för att dra åt skruvar och bultar.

Vad kostar hylsnyckelsatser?

En enkel hylsnyckelsats med ett mindre antal delar kostar en bit över hundralappen. Mer kompletta satser har en prislapp på uppemot ett par tusen kronor.