Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Fordon

Köpguide fordon – snygga och roliga elfordon för barn

Har du tänkt köpa ett elfordon till ditt barn? Känner du dig osäker på vilket leksaksfordon som lämpar sig bäst? I denna guide hjälper vi dig att hitta rätt bland eldrivna fordon för barn. Fortsätt läsa för att hitta det perfekta fordonet till just ditt barn!

Fordon för barn som älskar fart och tempo

Är ditt barn tokigt i bilar, traktorer eller andra fordon?
Då kommer något av alla våra fordon för barn garanterat att väcka stora leenden och lycka! Vi kan nästan garantera att ditt barn inte kommer att kunna få nog när det väl har provat på något av fordonen.
Ett fordon ger ditt barn timmar av skoj och underhållning. Om ditt barn har ett favoritfordon i form av antingen en skoter, traktor eller racerbil kan du hitta det i miniatyrmodell i vårt sortiment. Då kan ditt barn få sina drömmar uppfyllda genom att ha sitt alldeles egna.
Utforska vårt breda utbud av fordon för barn på denna sida och skaffa den variant som passar ditt barn.

Så väljer du rätt elfordon till ditt barn

När du väljer mellan olika eldrivna fordon för barn är det viktigt att sätta barnet i centrum. Vad gillar barnet ifråga och vad intresserar sig hen för? Vilka färger favoriseras och vilken sorts fordon lockar mest? Är det en elmotorcykel för barn från Biltema eller kanske en fyrhjuling? Utifrån barnets personlighet och smak kan du välja precis det leksaksfordon som passar hen bäst.

Låt glädjen accelerera i full fart

Våra leksaksbilar kan i genomsnitt nå en maxhastighet på 3 kilometer i timmen, så du har full kontroll över ditt barns säkerhet. Därför kommer ditt barns glädje över leksaksbilen garanterat att öka i mycket högre hastighet, och göra även den mest nyfikna och äventyrliga vilden hänförd.

Ett fordon för den lilla fartdåren

Har ditt barn alltid haft en förkärlek för bilar?
Då kommer en eldriven leksaksbil, eller ett fordon med pedaler att utmärka sig som den bästa presenten. Överraska ditt barn på födelsedagen eller förgyll en vardag, oavsett när så är det upplagt för timmar av rolig lek och underhållning utomhus.
Barnet kan tuta och köra iväg medan du följer med vid sidan. Allt som krävs är ett tryck på gaspedalen, så kan ditt barn leka en liten fartdåre i sin egen bil, traktor eller annat favoritfordon.

Fordon för barn – till låga priser

Att köpa en bil kan snabbt bli en dyr affär. Men på Biltema kan du köpa ditt barns egen miniatyrbil billigt och samtidigt skapa stor glädje.
Utforska det breda utbudet här – och låt ditt barns tidiga motordrömmar gå i uppfyllelse.

Vanliga frågor om fordon

När kan man köpa en elbil till barn?

Många elfordon för barn bör användas från 3 års ålder. Vissa eldrivna leksaksbilar lämpar sig dock även för barn som är 2 år gamla.

Vad finns det för elfordon till barn?

Eldrivna bilar, motorcyklar och mopeder är exempel på elfordon för barn.