Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Pooler och spabad för avkoppling och svalkande bad

Här hittar du utomhuspooler för svalkande bad under varma sommardagar. Du hittar utomhuspooler, med eller utan stålram, för lek och skoj för större barn, ungdomar och vuxna – hela familjen helt enkelt! Du hittar även spabad för avkopplande stunder. Våra pooler är kvalitativa, prisvärda och för stora poolerna medföljer en vattenpump. 

Viktigt att tänka på när du har pool 

  • Du ska alltid ha badande barn under uppsikt, så att inga olyckor sker. 
  • Om du har en stege till poolen är det viktigt att du tar bort denna när badet är avslutat. Så att inga obehöriga eller icke simkunniga tar sig ned i poolen. 
  • Dra inte poolen över marken. Det kan skada poolen eller orsaka annan skada. 
  • Som poolägare av en ovanmarkspool har du ett juridiskt ansvar om något skulle hända. Poolen måste därför vara barnsäker och utrustad med poolskydd.  

Enkla att montera 

När du ska montera din pool är det viktigt att placera poolen på en jämn och plan yta. Om du har köpt en pool med metallram ska du först börja med att montera stålramen, enligt monteringsanvisningarna. Om du däremot har köpt en pool med uppblåsbara kanter så fyller du dessa med luft först. Om poolen har anslutningar för vattenpump eller avtappningsventil ska dessa pluggas igen med medföljande pluggar. Därefter kan du använda dig av trädgårdsslangen för att fylla på med vatten i poolen.  

Lätta att förvara  

När badsäsongen är slut är det dags att nedmontera poolen för höst-och vinterförvaring. Först och främst ska du tömma poolen på vatten, använd dräneringsventilen för detta. Därefter bör du rengöra poolen först, innan du packar och viker ihop den för förvaring.  

Spabad 

På Biltema hittar du två olika typer av spabad, som båda rymmer upp till sex vuxna. Med ett spabad kan du och familjen bada året runt, tack vare pumpens inbyggda frostskydd och förutsatt att pumpen är på och att spabadet används regelbundet.  

Med hjälp av en spabadspump får du snabbt och enkelt spabadet på plats, redo att avnjuta värme och masserande luftstrålar genom dess patenterande AirJet™-system. Båda spabaden har en lättanvänd och bekvämt placerad kontrollpanel. En av modellerna har även inbyggt wifi, så att du enkelt kan fjärrstyra poolen med en smartphone, för att slå på värmen eller aktivera spabadet inför dagens bad.