Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Frisbeear

Köpguide Frisbeear – en rolig aktivitet för hela familjen

Är du ständigt på jakt efter en rolig träningsform? Saknar du underhållning till barnen när de leker i trädgården? Eller behöver du ett kastredskap till hunden på den dagliga promenaden?
Att kasta frisbee är en perfekt aktivitet för hela familjen. En frisbee kastas med spinn för att sedan sväva genom luften. 

En frisbee ger dig många möjligheter, eftersom det roliga lek- och träningsredskapet kan användas på många olika sätt.
Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett brett utbud som kan användas till både träning och lek. Bland våra produkter hittar du modeller i flera former, färger och storlekar, så du kan vara säker på att hitta precis den variant som du vill ha.
Nedan listas fler fördelar med att kasta frisbee.

Frisbee passar för de flesta

Frisbee är enkelt att utöva och det är även:

  • lätt att ta med överallt.
  • en billig aktivitet.
  • passar att kasta såväl som i parken som stranden.
  • kan vara två eller flera personer.
  • finns i olika material såsom den vanligaste varianten i plast och i
  • skumgummi som passar perfekt för nybörjaren.

Rolig träning för stora och små

Jag tar den! Kan du höra dig själv ropa det medan du jagar efter den flygande prylen genom trädgården? Vi har alla upplevt hur frisbeen ibland är snabbare än kroppen. Den kan vara svår att greppa, och du behöver använda ditt bästa bollsinne när du jagar efter den.
Just därför är en frisbee ett perfekt träningsredskap som aktiverar både stora som små. Den tar inte mycket plats och kan därför enkelt packas i påsen när turen går till stranden en varm sommardag.
Om du väljer en modell i plast tål den till och med vatten, så den kan få följa med ner i havet.

Bra underhållning i sommarträdgården

Den flygande frisbeen är även perfekt underhållning för de varma sommardagarna i trädgården. I vårt sortiment hittar du många storlekar och färger, så du har gott om möjligheter att välja ett utseende som passar dina preferenser.
Ju större modell du väljer, desto lättare är den att ta i. Om barnen ska vara med är det därför en fördel att välja en stor variant, så att även de minsta kan få glädje av leksaken.
Ta även med den fina underhållningen när ni ska till sommarstugan, utomlands eller på besök hos vänner och familj. Frisbeen är alltid föremål för goda skratt och roliga upplevelser.

På promenad med hunden

Inte alla hundar är entusiastiska över bollar, men en flygande frisbee är alltid en succé. I vårt sortiment kan du även hitta flera möjligheter till att underhålla hunden när ni är iväg.
Hos oss på Biltema kan du köpa frisbees i olika material och färger.

Vanliga frågor om frisbeear

Vad betyder siffrorna på en frisbee?

Siffrorna beskriver frisbeens flygegenskaper. Dessa är: speed, glide, turn och fade.

Hur kastar man en frisbee?

Det handlar främst om teknik och timing. Några generella tips är dock att kasta platt och rakt samt att vara avslappnad.