Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Trädgårdsleksaker

Trädgårdsleksaker – ta med leken utomhus

Älskar ditt barn att stoja utomhus och leka i naturen?
Då finns det många bra möjligheter och aktiviteter att hämta här hos oss. På Biltema säljer vi ett stort utbud av kvalitetsprodukter som skapar glädje för både stora och små.
Vi har samlat ett stort urval av trädgårdsleksaker och spännande lekredskap för barn, som både kan användas på gräsmattan, asfalten och i sanden.
Så släpp loss fantasin med leksaker som uppmuntrar till lek, lärande och kreativa uttryck! Upptäck vårt spännande sortiment och ta hem ditt barns nya favoritleksaker redan i dag.

Lekaktiviteter utan åldersbegränsning

De flesta lekar har ingen åldersgräns. Detta gäller även de som äger rum utomhus. Det finns ingen gräns för lekens och kreativitetens utveckling.
Vi har låtit oss inspireras av detta i vår sammansättning av lekredskap för utomhusbruk. I vårt utbud hittar du leksaker som bjuder in till lek i alla åldrar och olika åldersgrupper.
Låt lillasyster och storebror hitta varandra genom att leka med såpbubblor, eller låt ditt barn och en lekkamrat utsmycka gatan med färgglad asfaltskrita. Våra leksaker uppmuntrar till massor av gemensamma lekar med vänner eller syskon, där barnen kan roa sig tillsammans utomhus.

Gör praktiska sysslor i trädgården till en lek

Varför inte kombinera lek och praktiska uppgifter så att det roliga överträffar det tråkiga?
I vårt sortiment kan du köpa en vattenkanna och ett trädgårdsset till ditt barn, så att trädgårdsarbetet kan bli en aktivitet för hela familjen. Då kan ni hjälpas åt med trädgårdsarbetet medan ni har det trevligt och roligt tillsammans.
Ge ditt barn en känsla av att hjälpa till samtidigt som leken pågår. Bland vårt utbud hittar du även en gräsklippare och skottkärra i leksaksversion, så att ditt barn kan känna sig som en liten hjälpsam trädgårdsmästare vid sidan om.
Leksakerna kan hålla ditt barn sysselsatt så att du kan få ditt trädgårdsarbete gjort, men kan även bidra med en känsla av gemenskap eftersom ni som familj samlas runt en aktivitet i trädgården.

Ta ut ditt barn i naturen

Det kan ibland vara svårt att locka med sitt barn ut i naturen och bort från alla spännande leksaker och elektronik inomhus. Utomhusleksaker är nyckeln!
När ditt barn har fått upp ögonen för leksakens potential kan de enklaste redskapen faktiskt leda till lika bra och roliga lekar. Här kan fantasin och kreativiteten verkligen släppas lös, eftersom barnet själv kan styra leken och låta sig inspireras utan för många impulser från annat.

Utnyttja det fina vädret

Det finns inget bättre än att njuta av vädret utomhus när solen tittar fram eller sommarvärmen skämmer bort oss.
Utnyttja möjligheten när den är här. Samla hela familjen utomhus i trädgården, på terrassen eller någon annanstans, och låt ditt barn roa sig med leksaker som lätt tål att bli smutsiga eller få några slag utan att gå sönder.

Beställ ditt barns nya trädgårdsleksaker för utomhusbruk

Är det dags att njuta av det fina vädret i trädgården eller tillbringa en trevlig stund på lekplatsen?
Gör dig redo för en rolig dag med leksaker för utomhusbruk. Biltema har något för alla åldersgrupper, så att barnen kan leka utomhus hela dagen lång.
Beställ de senaste trädgårdsleksakerna från Biltema redan i dag.