Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Sandleksaker

Gillar du att tillbringa en dag på stranden med hela familjen? Och saknar dina barn något att leka med när ni är iväg?
Kratta, bygg och forma i sanden med sandleksaker från Biltema. Här hittar du hinkvis med lek och skoj till sanden och du kan ge dina barn den bästa dagen på stranden – eller i sandlådan där hemma.
Ta en titt på det stora utbudet på denna sida och få ett komplett sandset för full underhållning och lek i sanden.  

Lek, lärande och stimulans med hinken

Den mest anspråkslösa och enkla leksaken är ofta den som går hem mest hos de små. Här kan de själva utveckla kreativiteten och ägna sig åt lekar som uppstår ur deras egen fantasi. Och vad är bättre än att låta det ske i sanden när ni är iväg på utflykt?
Sand är roligt och finurligt för barn att leka i, och det blir ännu mer spännande med strandleksaker, där barnens sinnen kan stimuleras och utmanas. Och vilken leksak är mer klassisk och användbar än en ordentlig hink att bära sanden i, och bygga sandslott med?

Ge dina barn de bästa minnena på stranden med sandleksaker

Vem minns inte glädjen att kunna lägga sista handen vid ett sandslott eller en sandskulptur som man har arbetat med i timmar?
För glädjen vidare till dina barn. Att bygga sandslott på stranden ger de flesta en nostalgisk känsla, som vanligtvis grundar sig i en stor glädje och tillfredsställelse att uträtta något själv.
Låt dina barn få samma chans att skapa oförglömliga minnen vid vattnet och bygga sitt livs sandslott. Och tror du inte att du vill hjälpa till och dela glädjen tillsammans med dem?
I vårt sortiment hittar du strandset som innehåller flera spadar och krattor. Du kan även klicka hem leksakshinkar så att ni kan bygga höga torn och sandslott i flera skikt. Då blir det garanterat trevligt på stranden, där du och hela familjen kan samlas kring ett gemensamt, roligt och kreativt projekt.

Underhållning för alla åldrar

I vårt utbud hittar du strandleksaker för alla åldrar, stora som små.
Om du har de allra minsta med på stranden kan du bland annat hitta små fordon som de kan roa sig med under parasollet i skuggan. Om det är dags att svalka sig med ett dopp kan ni ta med ett leksaksfartyg ut i vattnet, så att ditt barn både kan känna sig tryggt med en välbekant sak och samtidigt leka loss.

Leksaker för alla platser med sand eller vatten

Är skutan inte ställd mot stranden, utan en helt annan plats?
Våra leksaker kan även skapa stor glädje på andra platser än vid vattnet. Ta med dig dem när utflykten går till lekplatsen, där det finns en stor och härlig sandlåda. Här kan de också användas och förvandla en stor, tråkig sandlåda till ett rent paradis för lek och stimulans.
Om du har svårt att locka dina barn i badkaret kan de även användas som distraktion och underhållning i badet. Alla barn är inte lika förtjusta i att bada, men leksakerna kan göra det till ett roligt nöje – även för de vuxna som nu kan luta sig tillbaka.

Få lek och lärande till en billig peng

På Biltema kan du få timmar av bra underhållning för barn till låga priser. Här kan alla plånböcker vara med så att du och hela familjen kan få en rolig stund tillsammans, oavsett vart turen går.
Köp hem ett praktiskt och roligt leksaksset och låt fantasin gå lös!