Ny höst- och vinterkatalog

Ny höst- och vinterkatalog

I 55 år har vi utmanat marknaden och pressat priser på allt från bilreservdelar till biltemakorv. Mycket har hänt sedan första katalogen skickades ut och samhället har förändrats, men inte Biltemas grundvision – att genom bra produkter till rätt pris skapa en rikare fritid för våra kunder.

Biltemapriser
Vi är kända för våra fasta, låga och förutsägbara priser. Till denna katalog har vi pressat priserna ännu lägre och sänker priserna på över 600 produkter!

Nyheter
Katalogen är proppfull av spännande nyheter inom Biltemas alla 8 produktområden. Du hittar bland annat en helt ny penselserie av högsta kvalité, en ny verktygsserie med 10-års garanti och inte minst massor av nytt till hus och hem.

-Ska jag välja en av mina favoritnyheter i sortimentet så måste det blir alla nya träningsprodukter. Inför höstens katalog har vi satsat på att kunna erbjuda ett stort och brett sortiment. Vi har allt från balansplattor, yogamattor, hopprep, hantlar, kettlebell, gångstavar, kinesologitejp mm. Vi på Biltema vill att alla ska ha råda att träna, säger Adelina Voci vice vd Biltema Sverige.

Miljö
Utöver alla nyheter och vårt breda sortiment kan du också läsa om Biltemas viktiga miljöarbete, som tågtransporter och miljövänliga varuhus mm.

– Med vårt nya projekt Plastjägarna vill vi sätta oss i förarsätet som första nordiska varuhuskedja med målsättning att reducera användandet av plast i vår verksamhet med 80%, det är vi väldigt stolta över, säger Adelina Voci.

Katalogen distribueras v34
Katalogen distribueras till nästan 3 miljoner svenska hushåll.
Om du har tackat nej till reklam så får du inte katalogen hemskickad, men då är du välkommen att hämta ett exemplar i närmsta varuhus. Du kan även bläddra i vår digitala katalog här.